ACS BERCENI - STEAUA, MECI ÎN CUPA ROMÂNIEI 2014. SCOR FINAL: 0 - 3ACS BERCENI - STEAUA, azi, joi, în CUPA ROMÂNIEI 2014, SCOR FINAL: 0 - 3. Echipa Steaua Bucureşti Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia ACS Berceni, din Liga a II-a, în ultimul meci al 16-imilor competiţiei. Golurile steliştilor au fost marcate de Iancu, în minutele 75, 90 şi 90+4.

ACS Berceni a evoluat în inferioritate numerică din minutul 71, după eliminarea lui Ettien pentru un fault dur asupra lui Filip.

Fotbalișitii pregătiți de Marin Dragnea îi avertizează pe steliști că vor avea viață grea în meciul din 16-imile Cupei României. Cine transmite meciul: Meciul ACS BERCENI - STEAUA, de azi, joi, în CUPA ROMÂNIEI 2014, va fi transmis ÎN DIRECT la TV de Dolce Sport şi ProTV și LIVE SCORE de B365.ro. La ce oră e meciul cu Steaua: Meciul ACS BERCENI - STEAUA, în CUPA ROMÂNIEI 2014, va avea loc joi, de la ora 20.30.

STEAUA - ACS BERCENI, CUPA ROMANIEI 2014. Steaua va avea viata grea cu ACS Berceni, la meciul de joi
STEAUA - ACS BERCENI, CUPA ROMÂNIEI 2014. Steaua va avea viață grea cu ACS Berceni, la meciul de joi
Foto: sportreflex.ro

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014, SCOR FINAL: 0 - 3

Min. 93 - GOOOOL STEAUA - Iancu reuşeşte un hattrick cu care STEAUA s-a impus în faţa celor de la ACS BERCENI.

Min. 90 - GOOOOL STEAUA - Iancu marchează cel de-al doilea gol pentru Steaua.

Min. 76: Schimbare la ACS BERCENI: Iese Radu, intră Ștefan Viorel

Min. 74 - GOOL STEAUA! Iancu marchează primul gol al partidei pentru Steaua.

Min. 70 - Cartonaş roşu pentru ACS BERCENI. Gazdele rămân în inferioritate numerică.

Min. 65 - Ocazie uriaşă de GOL pentru Steaua. Iancu șutează din careu, dar mingea loveşte bara şi trece peste poarta celor de la ACS BERCENI.

Min. 45: Final de primă repriză. Egal surprinzător la pauză.

Min. 31: Toșca centrează în fața porții, Stanciu și Vîlceanu ratează întâlnirea cu mingea

Min. 24: Ocazie mare pentru Berceni. Marin profită de o deviere a steliștilor și șutează de la 10 metri, pe lângă poarta lui Cojocaru

Min. 17: Raul Rusescu putea scăpa singur spre poarta gazdelor, dar a fost semnalizat în ofsaid

Min. 3: OCAZIE de GOL pentru STEAUA! Rîpă centrează din banda dreaptă și Iancu reia peste poartă, printr-o lovitură de cap

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014. Constantin Gâlcă a efectuat numeroase schimbări în primul 11. În poartă va intra Cojocaru, în vreme ce la închidere vor evolua Filip și Breeveld.

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014. Sunt odihniți și jucătorii ofensivi, Chipciu, Popa și Rusescu fiind înlocuiți cu puștii Vâlceanu, Iancu și Stanciu. Vârf împins va fi Raul Rusescu.

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014. Totuși, Chipciu, Sânmărtean și Keșeru sunt rezerve.

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014. Steaua (4-2-3-1): Cojocaru - Râpă, Luchin, Papp, Toșca - Filip, Breeveld - Vâlceanu, Iancu, Stanciu - Rusescu.

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014. Rezerve: Niță - Chipciu, Pham-Huy, Sânmărtean, Neagu, Keșeru, Varela.

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014. Pe steliști îi va așteaptă o viață grea în meciul de Cupă cu Berceni. Cel puțin asta le-au transmis fotbalișitii pregătiți de Marin Dragnea.

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014. Steaua debutează în acest sezon de Cupă lângă Bucureşti, unde a jucat şi anul trecut, anunță dolce-sport.ro.

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014Echipa din Ghencea se întoarce să joace din nou în Cupa României pe terenul celor de la ACS Berceni, după ce sezonul trecut au întâlnit aici Avântul Bârsana.

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014. De această dată, jucătorii lui Costel Gâlcă vor juca împotriva echipei gazdă care este decisă să își vândă scump pielea.

ACS BERCENI - STEAUA. "E vorba si de orgolii aici si nu mai vorbim de partea financiara, probabil vom fi rasplatiti in cazul unei victorii, dar conteaza ca este un meci frumos pentru comuna Berceni si pentru lumea de aici", a spus Cristi Ionescu de la ACS Berceni.

CUPA ROMÂNIEI 2014. "Jucătorii sunt foarte ambitiosi si dornici de a face un joc cat mai frumos si cat mai spectaculos", a spus și antrenorul Marin Dragnea de la ACS Berceni pentru Dolce.

ACS BERCENI - STEAUA, CUPA ROMÂNIEI 2014. Meciul ACS Berceni - Steaua, din 16-imile Cupei României, se dispută joi, de la ora 20.30

Etichete: ACS BERCENI - STEAUA, Cupa României, CUPA ROMÂNIEI 2014, la ce oră e meciul, LA CE ORA E MECIUL CU STEAUA, live, live score, meci cupa romaniei, SCOR LIVE, Steaua Bucureşti

0/1 COMENTARII
Cris
26 sep 08:35
+0
VOTURI
-0
Prestatie slaba pentru Steaua. Le-a trebuit 75 de minute sa le dea un gol la speriatii aia...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h