STEAUA, AMENDATĂ după meciul cu DINAMO de duminicăJandarmeria Capitalei a sancționat clubul FC Steaua București cu o amendă în valoare de 33.000 de lei pentru neîndeplinirea obligațiilor ce-i revin conform legii cu ocazia meciului de fotbal disputat împotriva echipei Dinamo. Meciul Steaua- Dinamo a avut loc duminică pe Arena Națională.

STEAUA, amendata cu peste 30.000 de lei dupa meciul cu DINAMO de duminica
STEAUA, amendată cu peste 30.000 de lei după meciul cu DINAMO de duminică
Foto: fanatik.ro

Jandarmeria a mai aplicat și 15 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 2.310 lei pentru participare la scandal în incinta arenei sportive, consum de băuturi alcoolice sau pătrunderea în arena sportivă în stare de beție, iar nouă persoane au primit sancțiunea complementară de interzicere a accesului în arenele sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an, informează un comunicat remis luni de Jandarmeria.

Potrivit sursei citate, clubul FCSB nu a respectat prevederile legale privind permiterea accesului persoanelor care au asupra lor "făclii, torțe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene" și "personalizarea tuturor documentelor de acces la competițiile și jocurile cu grad ridicat de risc, prin inscripționarea pe acestea a numelui și prenumelui spectatorilor".

Etichete: derby, jandarmerie, Steaua Dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h