STEAUA- ASA TG. MUREŞ MIERCURI, 29 APRILIE 2015. ASA TG. MUREȘ, LIDER ÎN LIGA I. SCOR FINAL 0-1STEAUA-ASA TG. MUREŞ, AZI, MIERCURI, 29 APRILIE 2015, MECI ÎN LIGA 1, LIVETEXT, SCOR LIVE ONLINE și LIVE LA TV. STEAUA BUCUREȘTI şi ASA TG. MUREŞ joacă miercuri, 29 aprilie, în LIGA 1, începând cu orele 21:30. Meciul va fi transmis LIVE LA TV de Digisport 1 şi LIVETEXT, SCOR LIVE pe B365.ro. Primul și singurul gol al partidei STEAUA-ASA TG. MUREȘ a fost marcat de Ianis Zicu de la ASA TG. MUREȘ. STEAUA-ASA TG. MUREȘ SCOR FINAL 0-1.

STEAUA-ASA TG. MUREȘ SCOR FINAL 0-1. Steaua a pierdut un avans de 13 puncte pe care îl avea în fața lui ASA Târgu Mureș la începutul returului, iar înfrângerea de pe teren propriu, scor 0-1, a adus-o pe echipa lui Ciobotariu pe primul loc. Zicu a înscris în minutul 37 golul care a schimbat liderul în Liga 1. ASA Tg. Mureș are 62 de puncte, iar Steaua 60. 15.369 de spectatori au fost prezenți pe Arena Națională.

Min. 85 - Goga intră în locul lui Bumba

Min. 81 - Varela cade în careu, după intrarea prin alunecare a lui Sepsi, dar Gaman lasă jocul să continue

Min. 77 - SCHIMBARE ASA TG. MUREȘ! Maniolov intră în locul lui Zicu

Min. 73 - Iancu profita de o greseala a oaspetilor, dar trimite peste poarta

Min. 68 - Hora intră în locul lui Axente

Min 63 - Iancu, in duel cu Sepsi, cade in careu, dar arbitrul Gaman nu acorda nimic

Min. 60 - SCHIMBARE LA STEAUA: Iancu intră în locul lui Bourceanu

Min. 59 - CARTONAȘ GALBEN pentru Voiculeț

Min. 54 - Ocazie pentru STEAUA! Rapa centreaza si Tucudean reia prin alunecare, mingea trece la o palma de bara!

Min. 50 - CORNER STEAUA! Varela reia cu capul, mingea trece putin pe langa poarta lui Stancioiu.

Min. 46 - A început a doua repriză.  STEAUA-ASA TG. MUREȘ SCOR FINAL 0-1.

Min. 45 + 2 - S-a terminat prima repriză!

Min. 37 - GOOOOOOOOOL ASA TG. MUREȘ! Zicu deschide scorul pe Arena Națională! STEAUA-ASA TG. MUREȘ SCOR 0-1

Min. 35 - STEAUA a început să domine partida de pe Arena Națională! Adi Popa a șutat în forță, însp mingea a trecut peste poarta lui Stăncioiu.

Min 24 - Stancioiu respinge cu greu șutul puternic al lui Chipciu trimis de la 25 de metri!

Min 19 - Corner STEAUA BUCUREȘTI!. Prepeliță reia cu capul pe lângă poartă

Min. 15 - ASA Tg. Mureş are inițiativă! Dincolo de ocazia lui Bumba, mureşenii dau impresia că sunt mai stăpâni pe situaţie şi că au o echipă mai bine legată

Min. 7 - Bumba reia peste poartă, singur cu Arlauskis!

Min. 2 - STEAUA are mingea de start

Min. 1 - A început partida STEAUA-ASA TG. MUREŞ.

STEAUA- ASA TG. MUREŞ, AZI, MIERCURI, 29 APRILIE 2015, ÎN LIGA 1, LIVETEXT, SCOR LIVE de B365.ro. 

STEAUA-ASA TÂRGU MUREŞ, AZI, MIERCURI, 29 APRILIE 2015, ÎN LIGA 1, LIVETEXT, SCOR LIVE:

Echipe probabile:

STEAUA BUCUREȘTI: Arlauskis - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Prepelita, Bourceanu - Popa, Chipciu, Tanase - Tucudean

Rezerve: Cojocaru, Luchin, Filip, Latovlevici, Breeveld, Neagu, Vîlceanu

ASA TG. MUREȘ: Stancioiu - Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi - G. Muresan, N'Doye - Bumba, Voiculet, Zicu - Axente

Primele două clasate în Liga 1 joacă miercuri seara, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. Înaintea meciului direct cu ardelenii roş-albaştrii au un punct avans în fruntea ierarhiei primei divizii.

Biletele la meci s-au scos la vanzare la casele de la Arena Nationala miercuri, incepand cu ora 10:00.

Preturile biletelor:

Peluze - 15 LEI

TRIBUNA 2 PERIFERIC - 30 LEI

TRIBUNA 2 MEDIAN - 75 LEI

STEAUA- ASA TG. MUREŞ, AZI, MIERCURI, 29 APRILIE 2015, ÎN LIGA 1, LIVETEXT, SCOR LIVE: 

Peste 300 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucureşti şi ASA Tîrgu Mureş, care se va disputa astăzi, 29 aprilie, pe stadionul „Arena Naţională" din Capitală, începând cu ora 21.30.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii, informează Jandarmeria.

STEAUA- ASA TG. MUREŞ, AZI, MIERCURI, 29 APRILIE 2015, ÎN LIGA 1, LIVETEXT, SCOR LIVE: 

Conform sursei citate, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

RECOMANDĂRILE JANDARMERIEI PENTRU SUPORTERI:

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

STEAUA- ASA TG. MUREŞ, AZI, MIERCURI, 29 APRILIE 2015, ÎN LIGA 1, LIVETEXT, SCOR LIVE: 

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Etichete: liga 1, meci live, meci Steaua, STEAUA ASA TG MURES

0/1 COMENTARII
G.U.M.
30 apr 10:22
+0
VOTURI
-0
UNDE ESTE "STEAUA" ?? A AJUNS "STEA CAZATOARE" PLECAND CEI MAI BUNI JUCATORI , IAR ACUMA SE MIRA TOATA LUMEA DE CE SE INTAMPLA .... PANA NICI PE GIGI NU-L MAI INTERESEAZA FOTBALUL , DUPA ANII DE PUSCARIE , ASA CA SE VEDE O DISPARITIE A UNEI ECHIPE CARE A CASTIGAT CUPA CAMPIONILOR EUROPENI .....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE