ASTRA - STEAUA LIVE ONLINE, AZI, ÎN SEMIFINALELE CUPEI LIGII, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR FINAL: 2-0ASTRA - STEAUA LIVE ONLINE, AZI, ÎN SEMIFINALELE CUPEI LIGII, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR FINAL: 2 - 0. STEAUA S-A CALIFICAT în finala Cupei Ligii Adeplast, deşi a fost învinsă de ASTRA, care a marcat 3 goluri, din care unul a fost anulat. AZI, MIERCURI, 11 MARTIE 2015, ÎN SEMIFINALELE CUPEI LIGII, Steaua Bucureşti a jucat în deplasare cu Astra Giurgiu. Când e meciul cu Steaua, la ce oră e meciul cu Steaua: Meciul ASTRA GIURGIU - STEAUA a avut loc de la ora 19.00. Cine transmite meciul: Meciul ASTRA GIURGIU - STEAUA BUCUREŞTI a fost transmis LIVE LA TV de Digi Sport 1 şi LIVE TEXT ONLINE şi SCOR LIVE de B365.ro.

STEAUA - ASTRA LIVE ONLINE, AZI, IN SEMIFINALELE CUPEI LIGII, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE
STEAUA - ASTRA LIVE ONLINE, AZI, ÎN SEMIFINALELE CUPEI LIGII, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE
Foto: lpf.ro

ASTRA - STEAUA LIVE ONLINE, AZI, ÎN SEMIFINALELE CUPEI LIGII, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR FINAL: 2 - 0.

Min. 90 + 4 - ASTRA - STEAUA SCOR FINAL 2 - 0. STEAUA a pierdut la Giurgiu, în fața Astrei, dar s-a calificat în finala Cupei Ligii.

Min 90+ 3 - GOOOOOL ASTRA: 2-0, ENACHE. Vârful giurgiuvenilor a marcat din fața porții, dintr-o învălmășeală, după o centrare a lui Chițu

Min. 90 - De la margine se anunţă 4 minute de prelungire

Min. 90 - Cartonaş galben pentru BREEVELD pentru un fault comis la mijlocul terenului

Min. 83 - Chipciu a preluat o minge din fața lui Ben Youssef, după care a șutat la poartă, dar mingea s-a dus pe lângă stâlpul din stânga porții lui Lung jr

Min. 80 - GOL ANULAT marcat de Chiţu pentru ASTRA! Chițu a marcat al doilea gol al giurgiuvenilor, după o centrare foarte bună a lui Enache, dar jucătorul gazdelor era în ofsaid. În aceeași fază, cu câteva secunde mai devreme, Varela a avut o intervenție foarte bună în fața lui Fatai, în propriul careu.â

Min. 73 - ULTIMA SCHIMBARE LA ASTRA. A ieșit Florescu, a intrat YAHAYA

Min. 70 - GOOOOOL ASTRA. ASTRA - STEAUA 1-0, după golul lui FATAI. Atacantul giurgiuvenilor a primit o pasă senzațională de la Enache, cu călcâiul, a rămas singur cu Niță, flancat de Varela și a șutat. Mingea a ajuns în plasă deviată și din piciorul fundașului. Totul a plecat de la o gafă a lui Râpă, care a respins cu capul o minge în zona centrală.

Min. 67 - ULTIMA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Prepeliță, a intrat VÂLCEANU

Min. 67 - A DOUA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Adi Popa, a intrat CHIPCIU

Min. 65 - A DOUA SCHIMBARE LA ASTRA. A ieșit Spătaru, a intrat DE AMORIM

Min. 60 - PRIMA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Enceanu, a intrat TĂNASE

Min. 59 - PRIMA SCHIMBARE LA ASTRA. A ieșit tembo, a intrat ENACHE

Min. 47 - Primul șut spre poartă al reprizei secunde a aparținut gazdelor, dar mingea expediată de Tembo a trecut la doi metri de bara din dreapta lui Niță

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 46 - PAUZĂ. 

Min. 38 - Cartonaş galben pentru IANCU

Min. 38 - BARĂ ASTRA. Tembo a centrat perfect de pe dreapta, de unde Chițu a reluat cu capul spre poartă, dar Niță a avut un reflex foarte bun după care mingea a lovit stâlpul din dreapta porții.

Min. 34 - Fatai a căzut în careu, după ce s-a împiedicat de Varela și a cerut 11 metri, dar reluările au arătat că Tudor a procedat corect

Min. 28 - Cartonaş galben pentru GORUPEC pentru un fault de la spate, prin alunecare, asupra lui Guilherme

Min. 27 - Cartonaş galben pentru TEMBO, pentru că l-a călcat pe Filip

Min. 23- OCAZIE pentru ASTRA.
Găman a reluat cu capul, din interioul careului, de lângă Filip, dar mingea a trecut puțin de vinclul din dreapta porții lui Niță.
Min. 20 - STEAUA PUTEA RĂMÂNE ÎN 10 jucători!
Fatai a plecat de unul singur spre poarta lui Niță, umăr la umăr cu Toșca, stelistul l-a deposedat prin fault, dar Tudor a lăsat jocul să continue. Gazdele spun că fundașul roș-albaștrilor merita cartonașul roșu

Min. 15 - Prima acțiune de atac a Stelei, mai consistentă, Iancu i-a pasat lui Enceanu, dar fostul jucător al brașovenilor a reluat slab, mult pe lângă poartă.

Min. 5 - Astra a beneficiat de o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, după un fault comis de Varela, dar Fatai a executat slab și mingea a nimerit zidul.

Min. 1 - Adi Popa a fost faultat în genunchi de Florescu, dar mijlocașul giurgiuvenilor a scăpat fără cartonaș.

Min 1 - A început meciul. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Steaua.

Steaua se află la un pas de prima finală a sezonului. Dacă va trece de returul cu Astra, din semifinalele Cupei Ligii, Steaua Bucureşti va ajunge în prima finală a acestui sezon. Campioana a câştigat cu 3-0 în tur şi joacă pentru prezenţa în ultimul act azi.

ASTRA - STEAUA LIVE ONLINE. "Va fi un meci foarte greu, pentru că nu mai au nimic de pierdut după 3-0 în tur. Trebuie să fim foarte concentraţi", a avertizat fundaşul stânga al roş-albaştrilor, Alin Toşca.

ASTRA - STEAUA SCOR LIVE. "Chiar dacă am câştigat în tur, trebuie să fim atenţi. Doar noi ne putem face meciul greu", a completat George Ţucudean, unul dintre cei care a marcat în prima manşă, alături de Tănase şi Rusescu.

ASTRA - STEAUA LIVE TEXT ONLINE. Faţă de meciul tur, Astra va avea un nou antrenor, Dorinel Munteanu, care l-a înlocuit pe Oleg Protasov. Fostul mijlocaş al naţionalei a antrenat-o şi pe Steaua aproape patru luni, în 2008.

"E de foarte puţin timp la echipă şi e posibil să fi adus un plus de motivaţie, dar nu putea să schimbe prea mult în două săptămâni", consideră Toşca.

Noul tehnician al vicecampioanei ştie că are o misiune dificilă, însă speră să producă surpriza.

"Suntem pregătiţi, chiar dacă, am mai spus-o şi o repet, Steaua e favorită datorită rezultatului din prima manşă", a precizat Dorinel Munteanu, citat de Digi Sport.

ASTRA - STEAUA LIVE ECHIPELE DE START: 

Astra: Lung jr. - Gorupec, Ben Youssef, Găman, Morais - Takayuki, G. Florescu - Tembo, D. Spătaru, A. Chițu - Fatai

Rezerve: Gavrilaș, Yahaya, L. Rus, Oros, Enache, Al. Ioniță, De Amorim

Antrenor: Dorinel Munteanu

Steaua: Fl. Niță - Râpă, Varela, Toşca, Guilherme - Breeveld, Filip -Prepeliță, Adi Popa, G. Iancu, Enceanu

Rezerve: Arlauskis, I. Neagu, Tamaș, N. Stanciu, Chipciu, Cr. Tănase, Vâlceanu

Antrenor: Costel Gâlcă

ASTRA -STEAUA LIVE ONLINE, AZI, ÎN SEMIFINALELE CUPEI LIGII, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE. Când e meciul cu Steaua, la ce oră e meciul cu Steaua: Meciul ASTRA GIURGIU - STEAUA a avut loc de la ora 19.00. Cine transmite meciul: Meciul ASTRA GIURGIU -   transmis LIVE LA TV de Digi Sport 1 şi LIVE TEXT ONLINE şi SCOR LIVE de B365.ro.

Etichete: astra - steaua, AZI, când e meciul cu Steaua, cine transmite meciul, cine transmite meciul live, cupa ligii, la ce oră e meciul, LA CE ORA E MECIUL CU STEAUA, LIVE la TV, LIVE ONLINE, live text, SCOR LIVE, Semifinala, STEAUA - ASTRA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE