STEAUA - CFR CLUJ, sâmbătă, în Liga I, VIDEO LIVE LA TVSTEAUA-CFR CLUJ, MECI ÎN LIGA I - STEAUA întâlnește rivalii de la CFR Cluj sâmbătă seară, într-un meci în LIGA I, pe Arena Națională. Cine, ce post transmite meciul STEAUA-CFR CLUJ în direct: Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 21:00, va fi transmis LIVE la TV pe Antena 1, DigiSport1, DolceSport1, LookTV. 

STEAUA - CFR CLUJ, MECI IN LIGA I, AZI, SAMBATA, 25 IULIE 2015
STEAUA - CFR CLUJ, MECI ÎN LIGA I, AZI, SÂMBĂTĂ, 25 IULIE 2015
Foto: steauafc.com

STEAUA-CFR CLUJ, MECI ÎN LIGA I - STEAUA   Echipe probabile, conform GSP.ro:

Steaua: Cojocaru - Rîpă, Papp, Toşca, Guilherme - Muniru, Tahar - Hamroun, I. Neagu, Enceanu - Tudorie
Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: Fl. Niţă, Carp, Chipciu, Tade, Alcenat, Breeveld, Ad. Popa
Absenţi: Varela, N. Stanciu, L. Filip (accidentaţi), Tamaș (contract reziliat), Ţucudean, G. Iancu (excluşi din lot)

CFR Cluj: T. Marc - Coelho, Larie, L. Goian, Camora - T. Lopes, Petrucci, N. Roșu, Jakolis - C. Lopez, Guima
Antrenor: Francisc Dican
Rezerve: Mincă, Negruț, Tînc, Carter, A. Mureșan, Vitor Bruno, Al. Păun
Absent: Beleck (incert)

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul Steaua - CFR Cluj, de sâmbătă, din etapa a treia a Ligii I, în timp ce Robert Dumitru a fost delegat la partida FC Viitorul - Dinamo, informează frf-cca.ro.

STEAUA-CFR CLUJ, MECI ÎN LIGA I - În momentul de faţă, disputa dintre Steaua şi CFR este cea mai veche din Liga 1, prima confruntare avînd loc pe 16 noiembrie 1947.

Ultimul succes înregistrat de clujeni în faţa campioanei s-a consemnat pe 6 noiembrie 2005, 1-0, la Cluj.

În plus, CFR nu a mai cîştigat pe terenul Stelei de 67 ani, cea din urmă victorie fiind înregistrată pe 7 noiembrie 1948!

Steliştii n-o duc deloc bine atunci cînd vine vorba de meciuri disputate pe teren propriu, ei reuşind o singură victorie în ultimele şase partide jucate acasă!

STEAUA-CFR CLUJ, MECI ÎN LIGA I - Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 21:00, va fi transmis LIVE la TV pe Antena 1, DigiSport1, DolceSport1, LookTV. 

STEAUA - CFR CLUJ, MECI ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 25 IULIE 2015. Peste 150 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucureşti şi CFR Cluj, din cadrul Ligii I, care se va disputa sâmbătă, 25 iulie a.c., pe stadionul „Arena Naţională" din Capitală, începând cu ora 21.00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii, potrivit unui comunicat de presă remis de Jandarmeria Capitalei.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

STEAUA - CFR CLUJ, MECI ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 25 IULIE 2015. RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.
Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

STEAUA - CFR CLUJ, MECI ÎN LIGA I, MÂINE, SÂMBĂTĂ, 25 IULIE 2015. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

STEAUA-CFR CLUJ, MECI ÎN LIGA I - Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 21:00, va fi transmis LIVE la TV pe Antena 1, DigiSport1, DolceSport1, LookTV. 

Etichete: CFR Cluj, in direct, Liga I, live, Steaua, TV

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE