STEAUA - CORONA BRASOV, 05.05.2014: Trei steliști din primul 11, suspendațiSTEAUA - CORONA BRASOV Teoretic, Steaua nu ar trebui să aibă mari emoţii în această seară, de la ora 20:30, în condiţiile în care adversara este retrogradată deja şi vine după o serie fără victorie care a început în decembrie 2012.

Jucatorii de la STEAUA primesc, marti, medaliile de campioni, dupa meciul STEAUA-OTELUL
Jucătorii de la STEAUA primesc, marţi, medaliile de campioni, după meciul STEAUA-OŢELUL

STEAUA - CORONA BRASOV: Steaua - Corona Braşov se va disputa cu porţile închise, măsură luată de Comisia de Disciplină a FRF după incidentele de la partida campioanei cu FC Braşov
Favorită clară la casele de pariuri, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf nu îi va include diseară pe Szukala, pe Pintilii şi pe Adi Popa, toţi suspendaţi.

Partida se va disputa cu porţile închise, astfel că Steaua nu va beneficia pe stadionul din Bulevardul Ghencea de sprijinul fanilor. Măsura a fost luată de Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a incidentelor de la meciul cu FC Braşov şi mai conţine încă o etapă de suspendare plus o amendă de 60.000 de lei.

Steaua, fără trei piese importante

Chiar dacă este angrenată într-un meci în care porneşte favorită clară, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf nu îi va avea în componenţă, diseară, pe trei dintre cei mai importanţi fotbalişti ai ei. Lukasz Szukala, Mihai Pintilii şi Adi Popa au luat cartonaşe galbene în ultima etapă şi vor lipsi din primul "11" gândit de Reghecampf contra Coronei. În aceste condiţii, antrenorul va apela din nou, cel mai probabil, la Daniel Georgievski pentru banda dreaptă a apărării şi la fotbalişti precum Prepeliţă şi Iancu, cei care au jucat în acest sezon în momentele în care titularii au fost indisponibili.

Echipa probabilă a Stelei în meciul contra Coronei Braşov:

Tătăruşanu – Georgievski, Varela, Gardoş, Latovlevici – Prepeliţă – Iancu, Sânmărtean, Stanciu, Tănase (cpt.) – Chipciu

Etichete: 05.05.2014, 5 mai 2014, Ghencea, luni, STEAUA - CORONA BRASOV

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE