Steaua CSM Eximbank, la prima victorie în Eurocup. A învins Trabzonspor Medical ParkSteaua CSM Eximbank București a înregistrat, miercuri seară, prima sa victorie în competiția de baschet masculin Eurocup, după ce a învins formația turcă Trabzonspor Medical Park, cu scor 76-71 (24-23, 19-16, 15-19, 18-13).

Steaua CSM Eximbank, la prima victorie in Eurocup. A invins Trabzonspor Medical Park
Steaua CSM Eximbank, la prima victorie în Eurocup. A învins Trabzonspor Medical Park
Foto: Facebook

Finalul meciului disputat în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, în cadrul Grupei D a competiției, a fost unul foarte strâns, dar ''roș-albaștrii'' au gestionat bine aruncările libere și au obținut primul succes, după ce în prima etapă au pierdut categoric la Kazan, 68-94 cu echipa locală Unics, anunţă Agerpres.

În fața a peste 2.000 de spectatori, Steaua a dominat prima jumătate a meciului și nu a fost condusă decât de două ori (4-5, 26-27), dar nici nu a reușit să se desprindă pe tabela de marcaj. Avantajul maxim a fost de șase puncte (43-37), dar la pauză scorul a fost de 43-39.

Trabzonspor a avut un sfert trei mai bun și cu zece minute înainte de final scorul era egal, 58-58. Steaua CSM Eximbank a reușit să facă diferența în ultimul sfert, câștigând nu fără emoții un meci dificil, cu finalista din sezonul trecut al FIBA EuroChallenge.

Steaua CSM Eximbank va juca următorul meci tot acasă, pe 28 octombrie, cu echipa turcă Banvit Bandirma.

Etichete: baschet, Sala Polivalentă, Steaua

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE