STEAUA-DINAMO, 27 MARTIE 2014: Recomandări pentru suporteriSTEAUA-DINAMO, 27 MARTIE 2014: Pentru evitarea evenimentelor nedorite atât înainte de începerea meciului cât şi în timpul şi după terminarea partidei dintre echipele F.C. STEAUA Bucureşti – F.C. DINAMO Bucureşti, Jandarmeria Capitalei aduce în atenţia suporterilor care vor participa la derby următoarele:

STEAUA-DINAMO, 27 martie, in direct la PRO TV. Ce emisiuni scoate din grila meciul STEAUA-DINAMO
STEAUA-DINAMO, 27 martie, în direct la PRO TV. Ce emisiuni scoate din grilă meciul STEAUA-DINAMO

STEAUA-DINAMO, 27 MARTIE 2014:  - deplasarea suporterilor celor două echipe să se facă individual, nu în grupuri mari, pentru a evita perturbarea traficului rutier, tulburarea ordinii publice şi pentru evitarea incidentelor pe traseele de deplasare;
- pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, 18.00;
- accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia şi strada Mr. Coravu va fi rezervată doar suporterilor echipei Steaua Bucureşti.
- întrucât meciul se va juca cu casa închisă, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu cumpere bilete de acces de la persoane fizice neautorizate întrucât riscă să fie înşelaţi şi să cumpere bilete falsificate, totodată atragem atenţia că achiziţionarea în scop de revânzare a biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1000 lei la 3000 lei.
Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucureşti – F.C. DINAMO Bucureşti, din cadrul semifinalei Cupei României, care se va disputa joi, 27 martie a.c., pe stadionul „Arena Naţională" din capitală, începând cu ora 20.30.

STEAUA-DINAMO, 27 MARTIE 2014

Etichete: 27 martie 2014, steaua-dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h