STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 20.30. Mihai Stoica, decizie inedită înaintea derby-ului STEAUA-DINAMOSTEAUA-DINAMO. Reghecampf și Rednic par şi-au pregătit echipele de start, iar Mihai Stoica a declarat că va sta pe bancă la derby-ul STEAUA-DINAMO, pentru prima dată în acest sezon. STEAUA-DINAMO se va disputa duminică, de la ora 20:30, si va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT si DOLCE SPORT.

STEAUA-DINAMO, DUMINICA, 10 APRILIE 2016.
STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Pentru prima data de la iesirea din inchisoare, Mihai Stoica a decis sa-si intre serios in rolul de directorul sportiv. Intr-o conferinta de presa organizata sambata, Mihai Stoica a anuntat ca va sta pe banca la derby-ul STEAUA-DINAMO, pentru prima data in acest sezon.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Mihai Stoica a promis ca nu va mai avea acelasi comportament provocator cu care a obisnuit. "Nu o sa mai am expunerea pe care am avut-o inainte. O sa ma feresc. Vreau sa abordez tinuta low-profile. Ma cam forteaza unii sa ies din tiparele pe care mi le-am ales, dar deocamdata inca rezist", a spus Mihai Stoica inainte de STEAUA-DINAMO.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Mihai Stoica a tinut sa-i dea o replica si antrenorului de la Astra Giurgiu, Marius Sumudica, dupa ce acesta a cerut suspendarea lui Nicusor Stanciu pentru gestul obscen de la Severin, din urma cu doua saptamani: "Ii transmit lui Sumudica sa lase jucatorii in pace. Sa vorbeasca despre cine vrea el, dar sa ne lase jucatorii in pace".

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Meciul STEAUA-DINAMO se va disputa duminica, de la ora 20:30, si va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT si DOLCE SPORT.

Reghecampf și Rednic par şi-au pregătit echipele de start. Steaua ar putea începe cu Chipciu pe post de vârf, în timp ce Rednic nu renunță la Gnohere, deși fotbalistul nu trece printr-o perioadă prea bună.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Până în prezent, 44 de titluri au câştigat împreună Steaua (26) şi Dinamo (18). Mai mult, 67 din cei 86 de fotbalişti cu prezenţe pentru România la ultimele 8 turnee finale de Europene sau Mondiale au provenit de la cele două cluburi. Procentul cumulat al numărului de suporteri al celor două mari rivale este de 60% potrivit gsp.ro

STEAUA-DINAMO. În acelaşi timp, 135 de meciuri au avut loc între cele două în campionat. În 41 de jocuri s-a impus Steaua, în 46 cei de la Dinamo, iar 48 de partide s-au încheiat la egalitate, fiind înscrise 361 de goluri, 183 - Steaua şi 178 - Dinamo.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Începând cu ora 17:00, se va restricţiona traficul rutier progresiv, în funcţie de afuenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, după cum urmează:
- Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena;
- Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena;
- Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău;
- Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:

* să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;

* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Etichete: meci live steaua dinamo, meci steaua dinamo, partida steaua dinamo, scor steaua dinamo, Steaua Dinamo, STEAUA DINAMO LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h