Steaua-Dinamo: Galeria Stelei vrea să boicoteze derby-ulSteaua şi Dinamo se vor întâlni duminică pe National Arena în DERBY de ROMÂNIA, dar de la meci ar putea lipsi galeria roş-albastră, anunță prosport. Aceştia vor ca la partida cu Dinamo să fie spectacol, iar pentru asta au nevoie şi de galeria rivală! Pentru a-şi atinge scopul, steliştii ameninţă că nu se vor prezenta la derby dacă fanii "câinilor" nu vor beneficia de tot arsenalul specific unei galerii de fotbal.

Galeria Dinamo ar trebui sa vina cu toata recuzita
Galeria Dinamo ar trebui să vină cu toată recuzita

"Dacă la meciul de duminică rivalilor noştri nu le este permis să intre cu portavoce, steaguri, bannere şi tobe, atunci galeria Stelei nu va fi prezentă. Noi vrem un specatcol total în tribune şi ştim ce înseamnă să nu intri la un derby cu arsenalul specific", a spus în exclusivitate pentru ProSport Gheorghe Mustaţă, liderul fanilor Stelei. Surse ProSport au aflat că galeria lui Dinamo este obstrucţionată de Dragomir, care îl va trimite ca observator al meciului pe cel mai dur membru, Gheorghe Nedelescu. Este cunoscut faptul ca dinamoviştii, alături de fanii Craiovei, sunt cei mai aprigi contestatari ai şefului LPF.

Steaua este neînvinsă de 12 meciuri, 7 partide în campionat, 4 în Europa şi una în Cupa României. Rămâne numai întrebarea cine o va opri? Borcea spune că Dinamo.

2.500 de bilete au primit suporterii dinamovişti

10 puncte o separă pe Dinamo de Steaua

2 meciuri a avut Dinamo în acest sezon în Europa, ambele pierdute în faţa celor de la Metalist Harkov

5 goluri a reuşit Ţucudean pentru Dinamo, fiind cel mai bun marcator al echipei. Cu patru mai puţin decât Rusescu

Etichete: Arena Naţională, naţional arena, steaua-dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h