STEAUA-DINAMO.Jandarmeria Capitalei: "În prezent, Ghencea nu poate găzdui derby-ul Steaua - Dinamo"STEAUA-DINAMO. Jandarmeria Capitalei anunţă că, în prezent, stadionul Ghencea nu poate găzdui derby-ul Steaua - Dinamo, un meci cu grad ridicat de risc.

STEAUA-DINAMO.Jandarmeria Capitalei: "In prezent, Ghencea nu poate gazdui derby-ul Steaua - Dinamo"
STEAUA-DINAMO.Jandarmeria Capitalei: "În prezent, Ghencea nu poate găzdui derby-ul Steaua - Dinamo"
Foto: realitatea.net

STEAUA-DINAMO. Purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei, Georgian Enache, anunţă că derby-ul de pe 1 martie, Steaua - Dinamo, nu se va putea juca pe Ghencea, stadionul avînd mari probleme cînd vine vorba despre un meci cu grad ridicat de risc, scrie gsp.ro.

STEAUA-DINAMO. Iniţial, partida fusese programată să se joace pe Naţional Arena, însă meciul amical dintre România şi Argentina de pe 5 martie împiedică acest lucru.

STEAUA-DINAMO. "Stadionul din Ghencea nu va putea găzdui meciuri cu grad ridicat de risc pînă la rezolvarea problemelor descoperite acolo. Ştim foarte bine că infrastuctura acestor arene sportive este una destul de precară. E vorba de acele elemente care, coroborate, duc pînă la urmă la siguranţa spectatorilor. La Steaua avem un sistem video de supraveghere deficitar. Patronii şi responsabilii clubului au dat asigurări că, pînă vineri acest lucru se va rezolva. O altă problemă este sistemul de turnicheţi, care nu funcţionează la ora actuală. Trebuie să avem un sistem eficient de turnicheţi pentru a şti în orice moment numărul de spectatori care au intrat pe stadion. Nu mai putem să mai rupem bilete cum se facea odată" a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, pentru Sport Total FM.

Etichete: derby, Jandarmeria Capitalei, meci, meci de fotbal, steaua-dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h