STEAUA-DINAMO. Meciul STEAUA-DINAMO va fi disputat pe 1 martie, pe arena din GhenceaSTEAUA-DINAMO. Meciul STEAUA-DINAMO se joacă, sâmbătă, de la ora 21:00, în Ghencea. Steaua şi Dinamo se înfruntă într- un meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii I la fotbal.

STEAUA-DINAMO. Meciul STEAUA-DINAMO va fi disputat pe 1 martie, pe arena din Ghencea
STEAUA-DINAMO. Meciul STEAUA-DINAMO va fi disputat pe 1 martie, pe arena din Ghencea
Foto: realitatea.net

STEAUA-DINAMO. Dincolo de punctele puse în joc, steliştii au o motivaţie suplimentară pentru a învinge. În caz de victorie, gruparea din Ghencea va avea pentru prima dată în istorie avantaj în întâlnirile oficiale directe cu rivala din Şoseaua Ştefan cel Mare! Prima dată, cele două grupări s-au înfruntat pe 21 noiembrie 1948, iar victoria le-a revenit dinamoviştilor: 1-0. "Roş-albaştrii" au trebuit să aştepte doi ani şi jumătate pentru a bifa primul succes în faţa rivalilor tradiţionali: 2-1 pe 6 mai 1951. În acest moment, fiecare echipă are câte 54 de victorii, iar alte 45 de partide s-au terminat la egalitate. Dacă sunt însă luate în considerare doar meciurile directe disputate în campionat, Dinamo rămâne în avantaj, având 6 succese în faţa steliştilor (45-39), scrie evz.ro.

STEAUA-DINAMO. "Dinamo este singura echipă din ţară cu care n-avem mai multe victorii în întâlnirile directe. Aşa că acest meci are o im portanţă deosebită pentru noi", a mărturisit ieri Mihai Stoica, managerul Stelei.

DINAMO are şi cea mai lungă serie de victorii consecutive în derby-ul României: 6, în perioada octombrie 1970-mai 1973. STEAUA va egala însă acest record, dacă va învinge în această seară.

STEAUA-DINAMO. Atmosfera din Ghencea se anunţă a fi diseară una de zile mari. Derby-ul STEAUA-DINAMOse va disputa cu casa închisă (ultimele 3.000 de bilete epuizându- se ieri), iar Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, a anunţat că e de acord ca în tribune să existe un spectacol pirotehnic, dacă vor fi obţinute aprobările necesare. Lovitura de start a derby- ului va fi dată de jucătoarea de tenis Simona Halep, care, va primi un tricou personalizat din partea oficialilor stelişti. "Sunt stelistă de mică", a mărturisit Simona Halep.

 

Etichete: Dinamo, meci steaua dinamo, Steaua, steaua-dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h