STEAUA-DINAMO. Record incredibil la vânzarea biletelorS-au vândut deja 25.000 de bilete, cu 10 zile înaintea meciului Steaua- Dinamo. Derby de România se joacă duminică, 4 noiembrie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională.

STEAUA-DINAMO. Record incredibil la vanzarea biletelor
STEAUA-DINAMO. Record incredibil la vânzarea biletelor
Foto: sport.ro

Derby de România a vândut deja 25.000 de bilete doar online, pe site-ul biletesteaua.ro.

Este un record pentru rapiditatea cu care se vând tichetele, dar nu va fi bătută asistenţa de la meciul România-Olanda, din preliminariile CM 2014, scrie gsp.ro. Motivul: roş-albaştrii nu vor să rişte conflicte între suporterii stelişti şi dinamovişti, urmând să lase câteva sectoare libere în jurul galeriei "câinilor roşii".

În aceste condiţii, aproximativ 50.000 de oameni se vor strânge pe Arena Naţională la Steaua-Dinamo, conform realitatea.net.

"Interesul pentru acesta partida este enorm, peste 2000 de bilete au fost vandute in prima ora. Estimam ca cererea pentru bilete comandate online va fi similara unei partide disputate de Steaua in Europa League. Tot mai multi fani aleg sa achizitioneze bilete prin BileteSteaua.ro, ca sa scape de aglomeratia de la casele de bilete. In plus, isi aleg locul, simplu si comod din fata calculatorului", declara Adrian Garjoaba, project manager www.biletesteaua.ro .

Plata online cu cardul se face utilizand serviciile integratorului de plati www.payu.ro. Cardurile acceptate de operator sunt Visa si Mastercard. De asemenea, persoanele fizice pot achita contravaloarea serviciilor efectuand plata prin transfer bancar, conform informatiilor din documentul de plata emis de operatorul de plati www.payu.ro, dupa finalizarea comenzii in site.

STEAUA-DINAMO. Preţurile bilete sunt următoarele:

Peluza Sud, inelul trei - 10 lei

Peluza Sud, inelul intermediar - 15 lei

Peluza Sud, inelul unu - 20 de lei

Peluza Nord, inelul unu - 20 de lei

Tribuna a II-a, inelul trei - 30 de lei

Tribuna a II-a, inelul intermediar - 40 de lei

Tribuna a II-a, sectoarele 109, 110, 117 şi 118 - 50 de lei

Tribuna a II-a, sectoarele 111, 112, 115 şi 116 - 60 de lei

Tribuna a II-a, sectoarele 113, 114 - 75 de lei

Tribuna I, inelul trei - 30 de lei

VIP 3 - 100 de lei

VIP 2 - 150 de lei

VIP 1 - 200 de lei.

Steaua - Dinamo, contând pentru etapa a 14-a a Ligii I, se va disputa la 4 noiembrie, cu începere de la ora 21.30, pe Arena Naţională.

 

Etichete: steaua-dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h