STEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ: Anunţ important pentru fanii care merg pe Arena NaţionalăSTEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ, 20.30. Echipele Steaua și Dinamo se vor întâlni duminică seara, de la ora 20:30, în derby-ul României, meciul urmând a se disputa pe Arena Națională cu acoperişul tras. Steaua - Dinamo poate fi vizionat LIVE VIDEO pe DigiSport, DolceSport, LookTV. De asemenea, B365.ro oferă scor STEAUA - DINAMO din minut în minut.

Scor live STEAUA - DINAMO, duminica 10 aprilie 2016
Scor live STEAUA - DINAMO, duminică 10 aprilie 2016

STEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ, 20.30. Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a anunțat că meciul se va disputa cu acoperișul tras, pentru ca partida să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Meciul Steaua - Dinamo este al treilea care se dispută pe Arena Națională, de la redeschiderea acesteia. Stadionul a fost închis la finalul anului 2015, din cauza lipsei avizului ISU, cauzat de faptul că membrana din care era confecționat acoperișul nu era omologată.

STEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ, 20.30. Accesul spectatorilor în stadion se face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arenă, suporterilor le este recomandat să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Fanii Stelei vor avea acces în stadion pe la intrările situate pe Bulevardul Basarabia şi strada Maior Coravu, iar intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin va fi rezervată doar suporterilor dinamovişti.

STEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ, 20.30. Înaintea meciul direct, fotbaliştii Ciprian Marica şi Cătălin Carp de la Steaua, respectiv Paul Anton şi Steliano Filip de la Dinamo au fost invitaţi de Liga Profesionistă de Fotbal pentru a promova un mesaj anti-violenţă pe stadioanele din Liga 1.

Vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz, Ionuţ "Pitbull" Atodiresei, Cătălin Carp şi Ciprian Marica (ambii Steaua), Steliano Filip şi Paul Anton (ambii Dinamo), respectiv luptătorul Mike "Hawaii" Brightmon au fost protagoniştii unui spot într-o campanie anti-violenţă a LPF.

STEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ, 20.30. Luptele se pratică doar în ring, iar fotbalul înseamnă spectacol - a fost mesajul către fanii stelişti şi dinamovişti. Steliano Filip şi Paul Anton au învăţat primii câteva procedee de MMA de la campionii din domeniu. Steliştii au venit şi ei la sală şi au urmărit cu mult interes un antrenament al lui Ionuţ Atodiresei.

STEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ, 10 aprilie, 20.30. Formația roș-albastră este obligată să câștige partida din această seară pentru a nu rămâne prea mult în urma liderului Astra Giurgiu, care s-a distanțat la patru puncte după victoria obținută sâmbătă, la Ovidiu, 3-1 cu Viitorul. Steaua Bucureşti ocupă în prezent locul 2 play-off, cu 35 de puncte. 

"Steaua-Dinamo este derby-ul fotbalului românesc, un meci aşteptat de toată suflarea fotbalistică de la noi, nu doar de stelişti şi dinamovişti. Este un avantaj pentru ambele echipe că jucăm, în sfârşit, iarăşi pe Arena Naţională, pentru că acolo atât noi, cât şi Dinamo jucăm acasă, pe teren propriu! E un meci care va fi deschis oricărui rezultat! Nu cred că acest campionat o să se joace în următoarele două etape, în care Steaua joacă şi contra lui Dinamo şi a Astrei. Bătălia se va duce până în ultima rundă, o să vedeţi! În plus, nu scoateți din calcul celelalte echipe, pentru că orice candidată la titlu va face asta, va avea de suferit. Toate cele 6 echipe din play-off vor juca până în ultima etapă pe viaţă şi pe moarte! Miza e una uriaşă", a spus Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei înainte de meci.

STEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ, 10 aprilie, 20.30. Echipa probabilă va fi formată din Fl. Niţă – Enache, Tamaș, Varela, Toșca – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu, în timp ce rezervele sunt Cojocaru, Papp, Momčilović, L. Filip, Muniru, Kharja şi Bawab. 

De cealaltă parte, Dinamo Bucureşti ocupă locul 4 în play-off, cu 30 de puncte.

"Ne gândim la meciul cu Steaua, care e mult mai important decât ziua mea. Cadoul pentru mine să fie o victorie. Îmi doresc foarte mult, am discutat și cu jucătorii, vă dați seama ce ar însemna pentru mine și pentru toți dinamoviștii. Ar fi o victorie importantă, ne-ar da posibilitatea să mai visăm la titlu. Ar fi prima victorie pe Arena Națională. Steaua are jucători valoroși care pot face diferența, deci nu trebuie să ne axăm doar pe Stanciu. Când pierdem mingea trebuie să ne apărăm toți. Eu cred că la mijlocul terenului se va duce jocul. Ei au la mijloc jucători cu experiență, trecuți prin meciuri cu asemenea importanță, de aia trebuie să îi blocăm și să îi surprindem pe contraatac. Jucătorilor le cer să dea totul mâine, pentru că nu merge cu jumătăți de măsură", a explicat Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo.

STEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ, 10 aprilie, 20.30. Echipa probabilă este formată din Černiauskas – Hanca, Puljić, Mevlja, St. Filip – P. Anton, Palić – D. Rotariu, Bicfalvi, Kortzorg – Essombé (Gnohéré), în timp ce rezervele anunţate sunt Muţiu, Marc, Olteanu, Bartalsstovu, V. Costache, Ekeng, Gnohéré.

Arbitrul va fi Alexandru Tudor, asistat de tuşierii Ghinguleac Adrian Radu şi Artene Ovidiu.

Ultimele meciuri disputate pe terenul steliştilor:
17.05.2012: Steaua – Dinamo 3 – 2
04.11.2012: Steaua – Dinamo 3 – 1
01.03.2014: Steaua – Dinamo 1 – 1
31.10.2014: Steaua – Dinamo 3 – 0
09.08.2015: Steaua – Dinamo 0 – 0

Ultimele meciuri disputate pe terenul dinamoviştilor:
10.05.2013: Dinamo – Steaua 0 – 2
11.08.2013: Dinamo – Steaua 1 – 2
03.05.2015: Dinamo – Steaua 1 – 3
22.11.2015: Dinamo – Steaua 3 – 1
06.03.2016: Dinamo – Steaua 1 – 1 (play-off)

Biletele puse la vânzare aproape s-au epuizat, „44 928 pînă acum, 5 148 mîine la casele de bilete", spune Mihai Stoica.  8.500 de bilete au avut repartizate pentru derby-ul de pe Arena Națională suporterii "cîinilor", scrie fanatik.

STEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ, 10 aprilie, 20.30. Peste 230 de poliţişti bucureşteni vor acţiona duminică, 10 aprilie, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Naţional Arena" din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. STEAUA BUCUREŞTI şi F.C. DINAMO 1948 BUCUREŞTI, în cadrul Campionatului Naţional de Fotbal LIGA I. 

STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ 20.30. Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto. Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ 20.30. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

 manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
 respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
 nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
 adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ 20.30. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

STEAUA - DINAMO, SCOR LIVE, DUMINICĂ, 10 aprilie, 20.30. Traficul va fi restricționat duminică în zona Arenei Naționale unde se desfășoară, începând cu ora 21.00, meciul de fotbal dintre Steaua şi Dinamo.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere București, începând cu ora 17:00, se va restricţiona traficul rutier progresiv, în funcţie de afuenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, după cum urmează:

Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena;
Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena;
Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău;
Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

Polițiștii le solicită șoferilor să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucureşti - F.C. DINAMO Bucureşti, care se va disputa duminică, 10 aprilie, pe stadionul „Arena Naţională" din capitală, începând cu ora 20.30. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 20.30. Accesul suporterilor echipei Steaua Bucureşti se va face prin intrările situate pe Bd. Basarabia şi strada Mr. Coravu, iar intrarea din Bd. Pierre de Coubertin va fi rezervată doar suporterilor echipei Dinamo Bucureşti.
Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

INFORMAŢII ŞI RECOMANDĂRI PENTRU SPECTATORI

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 20.30. Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte. Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. 

STEAUA-DINAMO. Reghecampf și Rednic par şi-au pregătit echipele de start, iar Mihai Stoica a declarat că va sta pe bancă la derby-ul STEAUA-DINAMO, pentru prima dată în acest sezon. STEAUA-DINAMO se va disputa duminică, de la ora 20:30, si va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT si DOLCE SPORT.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Pentru prima data de la iesirea din inchisoare, Mihai Stoica a decis sa-si intre serios in rolul de directorul sportiv. Intr-o conferinta de presa organizata sambata, Mihai Stoica a anuntat ca va sta pe banca la derby-ul STEAUA-DINAMO, pentru prima data in acest sezon.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Mihai Stoica a promis ca nu va mai avea acelasi comportament provocator cu care a obisnuit. "Nu o sa mai am expunerea pe care am avut-o inainte. O sa ma feresc. Vreau sa abordez tinuta low-profile. Ma cam forteaza unii sa ies din tiparele pe care mi le-am ales, dar deocamdata inca rezist", a spus Mihai Stoica inainte de STEAUA-DINAMO.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Mihai Stoica a tinut sa-i dea o replica si antrenorului de la Astra Giurgiu, Marius Sumudica, dupa ce acesta a cerut suspendarea lui Nicusor Stanciu pentru gestul obscen de la Severin, din urma cu doua saptamani: "Ii transmit lui Sumudica sa lase jucatorii in pace. Sa vorbeasca despre cine vrea el, dar sa ne lase jucatorii in pace".

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Meciul STEAUA-DINAMO se va disputa duminica, de la ora 20:30, si va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT si DOLCE SPORT.

Reghecampf și Rednic par şi-au pregătit echipele de start. Steaua ar putea începe cu Chipciu pe post de vârf, în timp ce Rednic nu renunță la Gnohere, deși fotbalistul nu trece printr-o perioadă prea bună.

STEAUA-DINAMO, DUMINICĂ, 10 APRILIE 2016. Până în prezent, 44 de titluri au câştigat împreună Steaua (26) şi Dinamo (18). Mai mult, 67 din cei 86 de fotbalişti cu prezenţe pentru România la ultimele 8 turnee finale de Europene sau Mondiale au provenit de la cele două cluburi. Procentul cumulat al numărului de suporteri al celor două mari rivale este de 60%.

STEAUA-DINAMO. În acelaşi timp, 135 de meciuri au avut loc între cele două în campionat. În 41 de jocuri s-a impus Steaua, în 46 cei de la Dinamo, iar 48 de partide s-au încheiat la egalitate, fiind înscrise 361 de goluri, 183 - Steaua şi 178 - Dinamo.

Etichete: 10 aprilie 2016, 20.30, duminică, meci steaua dinamo, scor exact steaua dinamo, SCOR LIVE, scor live steaua dinamo, scor steaua dinamo, STEAUA - DINAMO

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE