STEAUA - DINAMO SCOR FINAL 1 - 3. Semifinala Cupei Ligii - Marele DERBY al ROMÂNIEISTEAUA - DINAMO SCOR LIVE. Semifinala Cupei Ligii - Marele DERBY al ROMÂNIEI. Miercuri, 1 martie, chiar de de la ora 20:00, e programată manşa retur din semifinalele Cupei Ligii între Steaua şi Dinamo. „Cîinii" au un avantaj consistent din tur cînd au învins cu 4-1 echipa lui Reghe.

Steaua - Dinamo
Steaua - Dinamo

STEAUA - DINAMO SCOR FINAL 1 - 3

 Steaua este gazda acestui meci şi are nevoie de o victorie cu 3-0 pentru a se califica în finală. În ultimul act, învingătoarea dintre Dinamo şi Steaua se va confrunta cu ACS Poli sau ASA Tîrgu Mureş, 4-2 în tur. 

STEAUA - DINAMO SCOR LIVE. Semifinala Cupei Ligii - Marele DERBY al ROMÂNIEI. Va fi primul „Derby de România" pentru Cosmin Contra din postura de antrenor al lui Dinamo. Predecesorul său, Ioan Andone, a spulberat Steaua în acest sezon, obţinînd două victorii: 3-1 (campionat, retur), 4-1 (Cupa Ligii, tur) şi un rezultat de egalitate 1-1 (campionat, tur).

STEAUA - DINAMO SCOR LIVE. Semifinala Cupei Ligii - Marele DERBY al ROMÂNIEI.

 Cel mai probabil, în tribune se vor afla mai bine de 20.000 de oameni.

Steaua - Dinamo este miercuri, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe B365.ro.

Tichetele se vând până la ora meciului la casele de la Arena Națională. Cel mai ieftin costă doar 15 lei.

STEAUA - DINAMO SCOR LIVE. Semifinala Cupei Ligii - Marele DERBY al ROMÂNIEI.

Peste 400 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal dintre Steaua și Dinamo, din cadrul Cupei Ligii, care va avea loc miercuri, 1 martie, pe stadionul "Arena Naţională" din Capitală, începând cu ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Conform Planului de măsuri stabilit de către organizator şi reprezentanţii forţelor de ordine, accesul suporterilor echipei FC Dinamo Bucureşti se va face doar prin intrarea situată pe Bulevardul Pierre de Coubertin, în timp ce intrările din Bulevardul Basarabia şi Strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor echipei FCSB", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti (DGJMB) transmis marţi AGERPRES.

STEAUA - DINAMO SCOR LIVE. Semifinala Cupei Ligii - Marele DERBY al ROMÂNIEI.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18:00, doar pe bază de bilete sau invitaţii. Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă", informează un comunicat al Jandarmeriei.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă şi accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte.

STEAUA - DINAMO SCOR LIVE. Semifinala Cupei Ligii - Marele DERBY al ROMÂNIEI.


Etichete: cupa ligii, marele derby, meci, Steaua Dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE