Veste DEVASTATORE pentru "câinii roşii" înainte de marele derbySTEAUA - DINAMO SCOR LIVE. Instanta de fond si cea de apel ale Comisiei de licentiere din cadrul FRF nu au acordat clubului FC Dinamo licenta pentru a evolua in sezonul 2016/2017 al cupelor europene, au declarat surse federale.

Mircea Rednic
Mircea Rednic

STEAUA - DINAMO SCOR LIVE. Comisia de Apel a respins, miercuri, contestatia facuta de Dinamo la decizia instantei de fond, de saptamana trecuta, astfel ca gruparea din Soseaua Stefan cel Mare mai are o singura cale de atac, la TAS, potrivit romaniatv.net.

STEAUA - DINAMO. Astra, Steaua, Pandurii Targu Jiu si Viitorul, care evolueaza in play-off-ul Ligii I, au primit licenta pentru participarea in sezonul 2016-2017 al cupelor europene, alaturi de CSMS Iasi, CSU Craiova, FC Botosani si ACS Poli Timisoara din play-out. ASA Targu Mures, club care se afla in insolventa, nu a primit licenta pentru a putea participa in cupele europene.

STEAUA - DINAMO SCOR LIVE. Cu trei etape inainte de finalul campionatului, Dinamo ocupa locul 4 in Liga I, si, conform pozitiei din clasament, ar fi avut dreptul de a evolua in editia viitoare a Europa League.

STEAUA - DINAMO. Romania va fi reprezentata in editia 2016-2017 a cupelor europene de doua echipe in preliminariile Champions League (campioana si vicecampioana) si trei echipe in preliminariile Europa League. Astfel, o echipa din play-out va juca in preliminariile Europa League.

Etichete: cupe europene dinamo, cupe europene fotbal, dinamo licenta cupe europene, licenta dinamo, scor steaua dinamo, STEAUA - DINAMO SCOR LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE