STEAUA- OȚELUL GALAȚI, DUMINICĂ, 19 APRILIE 2015.STEAUA- OȚELUL, meci în LIGA 1 LIVE LA TV,SCOR LIVESTEAUA- OȚELUL GALAȚI, DUMINICĂ,19 APRILIE 2015. STEAUA- OȚELUL, meci în LIGA 1 LIVE LA TV,SCOR LIVE: Meciul Steaua - Oţelul Galaţi are loc duminică, de la ora 20:30, şi este transmis LIVE LA TV de Digi Sport 1.

STEAUA- OȚELUL GALAȚI, DUMINICA,19 APRILIE 2015. STEAUA- OȚELUL, meci in LIGA 1 LIVE LA TV,SCOR LIVE
STEAUA- OȚELUL GALAȚI, DUMINICĂ,19 APRILIE 2015. STEAUA- OȚELUL, meci în LIGA 1 LIVE LA TV,SCOR LIVE
Foto: irinamaxim.wordpress.com

STEAUA- OȚELUL GALAȚI, DUMINICĂ,19 APRILIE 2015. STEAUA- OȚELUL, meci în LIGA 1 LIVE LA TV,SCOR LIVE:

Steaua va juca împotriva Oţelului Galaţi, în etapa a 27-a din Liga I, şi, în cazul unei victorii, campioana se va distanţa la 4 puncte de principala urmăritoare, făcând un pas mare spre un nou titlu în România, notează digisport.ro.

Chiar dacă întâlnirea poate cântări mult în economia campionatului, fanii grupării "roş-albastre" nu s-au înghesuit la casele de bilete: conform gsp.ro, doar 700 de tichete s-au vândut pentru întâlnirea cu "lanterna roşie". Puteți urmări meciul STEAUA- OȚELUL GALAȚI scor live pe flashscore.ro.

STEAUA- OȚELUL GALAȚI, DUMINICĂ,19 APRILIE 2015. STEAUA- OȚELUL, meci în LIGA 1 LIVE LA TV,SCOR LIVE:

După ce ultraşii din ambele peluze au anunţat că nu vor mai veni la meciuri, până nu se va rezolva problema siglei, nici suporterii de rând nu mai au de gând să îi încurajeze pe Tănase şi compania, o problemă fiind şi rezultatele mai slabe din acest retur, unul în care echipa condusă de Constantin Gâlcă nu a adunat decât 14 puncte, pierzând pe teren propriu cu rivalele Rapid şi Petrolul.

După ce patronul Gigi Becali a decis ca echipa să plece din Ghencea spre Arena Naţională, steliştii au făcut contract doar pentru primul inel. Costurile sunt mai mari acum: dacă înainte plăteau 24.000 de euro pentru un meci, suma a crescut la 35.000 de euro.

STEAUA- OȚELUL GALAȚI, DUMINICĂ,19 APRILIE 2015. STEAUA- OȚELUL, meci în LIGA 1 LIVE LA TV,SCOR LIVE:

Peste 300 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică  la meciul STEAUA - OŢELUL Galaţi, de duminică, 19 aprilie 2015, meci care va avea loc pe stadionul „Arena Naţională" din Capitală, începând cu ora 20.30. 

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30. doar pe bază de bilete şi invitaţii, informează Jandarmeria.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

STEAUA- OȚELUL GALAȚI, DUMINICĂ,19 APRILIE 2015. STEAUA- OȚELUL, meci în LIGA 1 LIVE LA TV,SCOR LIVE:

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

STEAUA- OȚELUL GALAȚI, DUMINICĂ,19 APRILIE 2015. STEAUA- OȚELUL, meci în LIGA 1 LIVE LA TV,SCOR LIVE:

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

 


Etichete: liga 1, SCOR STEAUA OTELUL, STEAUA LIVE LA TV, STEAUA- OȚELUL GALAȚI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h