Steaua sărbătoreşte 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. Premierul Cioloş, la evenimentÎn Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional, Ministerul Apărarii Naţionale a organizat festivitatea prilejuită de împlinirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua Bucureşti.

Steaua sarbatoreste 30 de ani de la castigarea Cupei Campionilor. Premierul Ciolos, la eveniment (Foto looktv.ro)
Steaua sărbătoreşte 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. Premierul Cioloş, la eveniment (Foto looktv.ro)

La eveniment au fost invitaţi toţi oamenii din cadrul clubului CSA STEAUA, implicaţi în sezonul 1985-1986, care au contribuit la aducerea în ţară a celui mai prestigios trofeu din lume la nivel de cluburi.

Printre numele "grele": Emeric Jenei, Anghel Iordănescu,Mihail Majearu, Gabi Balint, Marius Lăcătuş, Victor Piţurcă, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Ilie Bărbulescu, Ladislau Boloni, etc.

Programul festivităţii de premiere a fost completat cu momente artistice susţinute de interpreţii Marcel Pavel şi Monica Anghel, potrivit biroului de presă al CSA Steaua Bucureşti.

La eveniment a fost prezent şi premierul Dacian Cioloş.

"Eram la internat si m-am bucurat in curtea institutiei, in ciuda regulilor şi normelor din acea perioada. Retraim acum bucuria acelor momente. Din pacate, acest eveniment a ramas unic in istoria fotbalului romanesc. Sper sa avem forta sa redeschidem drumuri noi sportului romanesc. Felicit şi multumesc Ministerului Apararii ca a reusit cu echipa de fotbal sa cinsteasca tricolorul romanesc", a afirmat Cioloş, citat de realitatea.net. 

Etichete: aniversare 30 de ani, cupa campionilor, dacian ciolos, Steaua

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h