Steaua se mută din Ghencea, după 40 de ani. O altă echipă din Liga 1 va prelua terenulContractul dintre Ministerul Apărării Naționale (MApN) și echipa Steaua, pentru închirierea stadionului din Ghencea, a expirat, astfel încât, din sezonul viitor, Steua nu va mai juca ce stadionul tradițional în calitate de gazdă. Echipa Pandurii Târgu Jiu va prelua arena.

Steaua se muta din Ghencea, dupa 40 de ani. O alta echipa din Liga 1 va prelua terenul
Steaua se mută din Ghencea, după 40 de ani. O altă echipă din Liga 1 va prelua terenul
Foto: fanatik.ro

Steaua nu se va antrena pe stadionul din Ghencea, după 41 de ani petrecuți pe această arenă. Conform gsp.ro, pe stadionul din Ghencea se va antrena echipa Pandurii Târgu Jiu, din sezonul viitor.

Conform sursei citate, contractul dintre Steaua și MApN, proprietarul bazei, a expirat, astfel încât echipa nu va mai juca, în sezonul următor, nici măcar un meci pe acest stadion. Nici antrenamentele nu se vor desfășura în Ghencea.

Etichete: Ghencea, liga 1, PANDURII, Steaua

0/2 COMENTARII
RobRob
04 iun 00:27
+0
VOTURI
-0
Total de acord, dar momentan nu exista echipa in Romania mai buna ca Steaua, STATISTIC vorbind. Iar asta e un lucru trist. Performantele o sa scada din ce in cel mai mult
Cris
03 iun 17:25
+0
VOTURI
-0
Steaua a ajuns o echipa de doi lei. Pe langa faptul ca a jucat tot sezonul un fotbal slab, infect si nu merita sa castige campionatul, a pierdut pe rand, emblema, jucatori buni, antrenor, arena... iar toti jucatorii vor pleca din vara... CE se va mai alege de echipa celui mai celebru cioban al tarii?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE