STEAUA - TRENCIN SCOR FINAL 2-3. STEAUA s-a calificat în turul 3 preliminar CHAMPIONS LEAGUE.UPDATE: STEAUA - TRENCIN scor final 2-3. Steaua s-a calificat în turul trei preliminar CHAMPIONS LEAGUE. 

STEAUA - TRENCIN LIVE, AZI, MIERCURI, ÎN TURUL 2 PRELIMINAR CHAMPIONS LEAGUE, LIVE TEXT, SCOR LIVE. STEAUA BUCUREŞTI joacă în această seară, pe Arena Naţională, cu AS TRENCIN, în turul 2 preliminar LIGII CAMPIONILOR. Când e meciul cu Steaua, la ce oră e meciul cu Steaua, când joacă Steaua: Meciul STEAUA VS TRENCIN are loc AZI, MIERCURI, 22 IULIE 2015, de la ora 21.30. Cine transmite meciul cu Steaua: Meciul STEAUA - TRENCIN va fi transmis LIVE LA TV de Pro TV şi LIVE TEXT ONLINE şi SCOR LIVE de B365.ro.

STEAUA - TRENCIN LIVE, AZI, MIERCURI, IN TURUL 2 PRELIMINAR CHAMPIONS LEAGUE, LIVE TEXT, SCOR LIVE
STEAUA - TRENCIN LIVE, AZI, MIERCURI, ÎN TURUL 2 PRELIMINAR CHAMPIONS LEAGUE, LIVE TEXT, SCOR LIVE
Foto: Facebook

STEAUA - TRENCIN scor final 2-3. Steaua s-a calificat în turul trei preliminar CHAMPIONS LEAGUE. 

Min. 90+4 - Ramon a fost faultat de Hamroun.

Min. 88 - Schimbare la TRENCIN. A ieșit Jairo, a intrat KLESCIK

Min. 84: Gol pentru Trencin! Wesley marchează din nou în poarta Stelei

Min. 82 - Schimbare la STEAUA. A ieșit Tade, a intrat Tahar

Min. 74 - RUNDIC a fost eliminat. Jucătorul l-a faultat pe Râpă, a văzut al doilea cartonaș galben și, implicit, pe cel roșu.

Min. 63 - MUNIRU primeste cartonas galben pentru un fault comis asupra lui Koolwijk

Minutul 60: Gooool! Tade egalează pentru Steaua

Monutul 59: 11 metri pentru Steaua

Minutul 56: Gooool Steaua! Muniru a marcat în poarta celor de la TRENCIN 

Min. 52 - Muniru i-a dat o pasă în spate lui Bero, care apoi a plecat spre poarta Stelei a intrat în careu, dar a fost blocat de Papp.

Min. 48 -  Adi Popa a primit o minge pe dreapta, a intrat în centru după care a șutat de pe linia careului de 16 metri extrem de aproape de vinclu.

Min. 46 - Bero a trecut ușor de Guilherme, a intrat în careu, a pasat în fața porții și Toșca, în ultima clipă, a acordat corner.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+3 - PAUZĂ

Min. 45+2 - O nouă pentru STEAUA. Râpă a șutat din interiorul careului de 16 metri, Tade a deviat spre poartă și balonul a fost scos de Ramon de pe linia porții!

Min. 41 - STEAUA a avut o nouă ocazie! Chipciu a executat o lovitură liberă aproape de linia de corner și Hamroun a reluat pe spate la colțul lung. Mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Min. 34 - O nouă schimbare la STEAUA. A ieșit Varela care s-a accidentat

Min. 33 - BERO primește cartonaș galben pentru un fault asupra lui Guilherme

Min. 27 - Chipciu a încercat să-l deschidă în adâncime pe Tade, dar mingea a ajuns la portar

Min 20: Trencin marchează prin Bero al doilea gol în poarta Stelei

Min. 19 - PRIMA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Stanciu, accidentat, a intrat HAMROUN

Min 13: Gol! Primul gol al meciului este marcat de Trencin prin Wesley care marcat de la trei metri în poarta goală.

Min. 8 - Jairo a șutat din afara careului de 16 metri, puțin lateral stânga, dar șutul s-a dus pe lângă bara din dreapta porții lui Cojocaru.

Min. 2 - Prima ocazie a Stelei. Adi Popa a centrat de pe dreapta, Tade a reluat cu capul, pe colțul scurt, dar a trimis pe lângă poartă.

Min. 1 - A început partida.

STEAUA - TRENCIN LIVE ONLINE, AZI, MIERCURI, ÎN TURUL 2 PRELIMINAR CHAMPIONS LEAGUE, LIVE TEXT, SCOR LIVE. Steaua se întâlnește din nou azi cu Trencin, în returul turului 2 preliminar din UEFA Champions League. Campioana României s-a impus în tur, în Slovacia, scor 2-0.

STEAUA - TRENCIN LIVE. ECHIPELE PROBABILE:

Steaua: V. Cojocaru - Rîpă, Papp, Varela, Guilherme - Breeveld, Tahar - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Tade

Rezerve: Fl. Niţă, Muniru, Toşca, Hamroun, Al. Tudorie, I. Neagu, G. Iancu
Absenţi: Tamaş, Țucudean, Luchin (excluși din lot), L. Filip (accidentat), Alcenat (învoit)

Trencin: Semrinec - Cogley, Ramon, Rundici, Madu - Ibrajim, Lobotka, Bero - Van Kessel, Jairo, Guba

Rezerve: Chovan, Skovajsa, Koolwijk, Opatovsky, Wesley, Janco, Klescik
Absenți -

STEAUA - TRENCIN LIVE, AZI, MIERCURI, ÎN TURUL 2 PRELIMINAR CHAMPIONS LEAGUE, LIVE TEXT, SCOR LIVE. STEAUA BUCUREŞTI joacă în această seară, pe Arena Naţională, cu AS TRENCIN, în turul 2 preliminar LIGII CAMPIONILOR. Când e meciul cu Steaua, la ce oră e meciul cu Steaua, când joacă Steaua: Meciul STEAUA VS TRENCIN are loc AZI, MIERCURI, 22 IULIE 2015, de la ora 21.30. Cine transmite meciul cu Steaua: Meciul STEAUA - TRENCIN va fi transmis LIVE LA TV de Pro TV şi LIVE TEXT ONLINE şi SCOR LIVE de B365.ro.

STEAUA VS TRENCIN LIVE ONLINE, AZI, MIERCURI, ÎN TURUL 2 PRELIMINAR DIN LIGA CAMPIONILOR, LIVE TEXT ONLINE, SCOR LIVE. Aproximativ 70 de poliţişti bucureşteni vor acţiona azi, 22 iulie a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA" din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI şi AS. TRENCIN.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

STEAUA - TRENCIN LIVE ONLINE, AZI, MIERCURI, ÎN TURUL 2 PRELIMINAR CHAMPIONS LEAGUE, LIVE TEXT ONLINE, SCOR LIVE. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

STEAUA VS TRENCIN LIVE ONLINE, AZI, MIERCURI, ÎN TURUL 2 PRELIMINAR CHAMPIONS LEAGUE, LIVE TEXT ONLINE, SCOR LIVE. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

Etichete: cand e meciul, când e meciul cu Steaua, cand joaca, champions league, cine transmite meciul, la ce oră e meciul, LA CE ORA E MECIUL CU STEAUA, Liga Campionilor, live, LIVE ONLINE, live text, LIVE TEXT ONLINE, meciuri liga campionilor, SCOR LIVE, Steaua, Steaua Bucureşti, Steaua Champions League, Steaua Liga Campionilor, TRENCIN STEAUA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h