STEAUA -VOLUNTARI, MECI ÎN LIGA I: SCOR FINAL 3-1UPDATE Meciul de fotbal STEAUA-VOLUNTARI s-a încheiat cu scorul final 3-1, duminică. 

STEAUA -VOLUNTARI, MECI ÎN LIGA I, AZI, DUMINICĂ, 27 SEPTEMBRIE 2015, LIVE LA TV. STEAUA BUCUREȘTI va juca DUMINICĂ, 27 SEPTEMBRIE 2015, cu FC VOLUNTARI, meci în LIGA I. Meciul STEAUA-VOLUNTARI va avea loc pe Arena Națională, de la ora 21.00 și va fi transmis LIVE LA TV  pe Digi Sport 1. 

STEAUA -VOLUNTARI, MECI IN LIGA I, AZI, DUMINICA, 27 SEPTEMBRIE 2015, LIVE LA TV
STEAUA -VOLUNTARI, MECI ÎN LIGA I, AZI, DUMINICĂ, 27 SEPTEMBRIE 2015, LIVE LA TV

STEAUA -VOLUNTARI, MECI ÎN LIGA I, AZI, DUMINICĂ, 27 SEPTEMBRIE 2015, LIVE LA TV

STEAUA continuă lupta pentru primul loc în campionat. DUMINICĂ, 27 SEPTEMBRIE 2015, de la ora 21:00, joacă acasă cu FC Voluntari. MECIUL STEAUA-VOLUNTARI va fi transmis LIVE LA TV pe Digi Sport 1. 

STEAUA-VOLUNTARI  Campioana a uitat de victoria cu Universitatea Cluj, din Cupa României, şi tratează cu maximă seriozitate meciul cu FC Voluntari. Roş-albaştrii şi-au propus să câştige titlul şi nu concep să mai facă paşi greşiţi în campionat.

"Starea noastră e bună după victorie. Nu ne convine situaţia din clasament, vrem să câştigăm greşeala de la Timişoara. Noi suntem păţiţi şi trebuie să ne luăm orice măsură de siguranţă. Şi la Timişoara ne-am considerat favoriţi înaintea meciului şi asta ne-a costat", a declarat Lucian Filip, potrivit Digisport.  STEAUA-VOLUNTARI  "Toate echipele care joacă împotriva noastră au o ambiţie în plus, aşa că ne aşteaptă un meci dificil, dar sperăm să trecem de el", a completat Paul Papp.

FC Voluntari vine după patru meciuri fără gol marcat, însă Mircea Rădulescu speră să obţină victoria la debutul pe banca ilfovenilor.

STEAUA-VOLUNTARI  Antrenorul revenit după 18 ani în Liga I se va baza pe ajutorul lui Daniel Pancu, dar şi pe dorinţa de revanşă a lui Mihai Costea.

"El îşi doreşte să marcheze pentru că ştiţi ce discuţii au fost între el şi club. Nu a mai jucat de mult timp şi e extraordinar că a prins o echipă în Liga 1 şi probabil că va dori foarte mult să marcheze împotriva noastră", a declarat secundul Nicolae Dică.

Accidentat la meciul de debut, împotriva Concordiei Chiajna, Kharja este refăcut. Marocanul s-a antrenat normal şi ar putea fi folosit de Mirel Rădoi încă din primul minut.

STEAUA-VOLUNTARI. ECHIPE PROBABILE

Steaua: Fl. Niță - Râpă, Varela, Toșca, Guilherme - L. Filip, Kharja - Ad. Popa, Stanciu, Hamroun - Chipciu

Antrenor: M. Rădoi

FC Voluntari: Balauru - L. Rus, C. Achim, Maftei, Briceag - N. Grigore, Goossens - L. Iorga, H. Kone, Pârvulescu - M. Costea

Antrenor: M. Rădulescu. 

Peste 110 polițiști vor asigura ordinea publică pe Arena Națională

Peste 110 poliţişti bucureşteni vor acţiona  pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI şi F.C. VOLUNTARI.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

 manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
 respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
 nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
 adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

 


Etichete: Arena Naţională, Liga I, meci, Steaua, voluntari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE