STEAUA VS DINAMO, ÎN LIGA I, DUMINICĂ, 9 AUGUST, pe Arena Naţională. 700 de jandarmi, pe stadionSTEAUA VS DINAMO, ÎN LIGA I, DUMINICĂ, 9 AUGUST. Steaua şi Dinamo joacă, duminică, 9 august, pe Arena Naţională, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii I. "Derby de România" este considerat un meci cu grad de risc ridicat, astfel că peste 700 de jandarmi bucureşteni vor asigura ordinea publică pe stadion.

STEAUA VS DINAMO, IN LIGA I, DUMINICA, 9 AUGUST, pe Arena Nationala. 700 de jandarmi, pe stadion
STEAUA VS DINAMO, ÎN LIGA I, DUMINICĂ, 9 AUGUST, pe Arena Naţională. 700 de jandarmi, pe stadion
Foto: expresspress.ro

STEAUA VS DINAMO, ÎN LIGA I, DUMINICĂ, 9 AUGUST. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucureşti - F.C. DINAMO Bucureşti, care se va disputa pe stadionul „Arena Naţională" din Capitală, începând cu ora 21.00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Accesul suporterilor echipei Steaua Bucureşti se va face prin intrările situate pe Bd. Basarabia şi strada Mr. Coravu, iar intrarea din Bd. Pierre de Coubertin va fi rezervată doar suporterilor echipei Dinamo Bucureşti.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

STEAUA VS DINAMO, ÎN LIGA I, DUMINICĂ, 9 AUGUST. INFORMAŢII ŞI RECOMANDĂRI PENTRU SPECTATORI

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

STEAUA VS DINAMO, ÎN LIGA I, DUMINICĂ, 9 AUGUST. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Etichete: Arena Naţională, derby, derby steaua dinamo, jandarmi, jandarmi meci, Liga I, meci, STEAUA - DINAMO, STEAUA VS DINAMO

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE