STEAUA VS DINAMO LIVE, ÎN LIGA I, IERI, DUMINICĂ, 9 AUGUST 2015, LIVE LA TV: SCOR FINAL 0-0UPDATE Steaua - Dinamo. Partida Steaua - Dinamo, derby-ul etapei a 5-a, dar și al Ligii 1, s-a terminat duminică seară fără niciun gol, SCORUL FINAL fiind 0-0. Steaua a dominat a doua repriză, dar nu a reușit să transforme în gol cele câteva ocazii pe care le-a avut. Chipciu este omul care a ratat cele mai multe ocazii, spre disperarea patronului Gigi Becali, care a concluzionat că echipa "nu are atacant". la fel de nemulţumiţi au fost şi suporterii care l-au huiduit pe Chipciu. 


Echipa Dinamo, AMENDATA cu 10.000 de lei, dupa meciul cu Steaua
Echipa Dinamo, AMENDATĂ cu 10.000 de lei, după meciul cu Steaua
Foto: realitatea.net

STEAUA VS DINAMO LIVE, ÎN LIGA I, IERI, DUMINICĂ, 9 AUGUST 2015, LIVE LA TV. "Derby de România", meciul dintre STEAUA şi DINAMO, a avut loc ieri, pe Arena Naţională. Când e meciul cu Steaua, când joacă Steaua, la ce oră e meciul: Meciul STEAUA VS DINAMO, contând pentru etapa a cincea din LIGA I, s-a ajucat ieri, DUMINICĂ, 9 AUGUST 2015, de la ora 21.00. Cine transmite meciul: Meciul STEAUA - DINAMO a fost transmis LIVE LA TV de Digi Sport, Dolce Sport şi Look Tv.

STEAUA VS DINAMO LIVE, ÎN LIGA I, AZI, DUMINICĂ, 9 AUGUST 2015, LIVE LA TV. Derby-ul etapei a cincea, dar și al Ligii 1, meciul STEAUA - DINAMO are toate șansele să se joace cu tribunele pline. Până acum s-au vândut peste 30.000 de bilete și se preconizează că azi, în ziua partidei, numărul acestora va crește simțitor.

Chiar dacă Steaua nu mai este susținută de galerie, a fost eliminată din UEFA Champions League iar lotul nu este unul care să-i mulțumească pe deplin, susținătorii roș-albaștrilor vor fi prezenți în număr mare la acest derby, așa cum nu au făcut-o la niciun alt meci al favoriților din actualul sezon, scrie digisport.ro.

Și la Dinamo se poate vorbi de o emulație. Cu tandemul Dinu Gheorghe - Mircea Rednic la timonă, ultrașii "câinilor" simt că roș-albii pot ieși din starea de letargie în care s-au aflat în ultimii patru ani în partidele cu Steaua.

STEAUA VS DINAMO LIVE, ÎN LIGA I, AZI, DUMINICĂ, 9 AUGUST 2015, LIVE LA TV. Cele 8.600 de bilete, care au fost repartizate galeriei oaspete, au fost cumpărate în totalitate de către fanii "câinilor" iar aceștia promit iar o atmosferă de senzație.

STEAUA VS DINAMO LIVE, ÎN LIGA I, AZI, DUMINICĂ, 9 AUGUST 2015, LIVE LA TV. Conform site-ului oficial al grupării roş-albastre, categoriile de bilete sunt următoarele:

Peluze (Inelul 3) - 10 lei;

Peluze (Inelul 1 şi 2) - 15 lei;

Tribuna a II-a (Inelul 3) - 20 de lei;

Tribuna I (Inelul 3) - 20 de lei;

Tribuna a II-a (Inelul 2) - 30 de lei;

Tribuna I (Inelul 2) - 30 de lei;

Tribuna a II-a (Inelul 1 periferic) - 40 de lei;

Tribuna a II-a (Inelul 1 median) - 60 de lei;

Tribuna a II-a (Inelul 1 central) - 100 de lei;

VIP 3 - 50 de lei;

VIP 2 - 100 de lei;

VIP 3 - 150 de lei;

Lojă - 500 de lei. 

STEAUA VS DINAMO LIVE, ÎN LIGA I, AZI, DUMINICĂ, 9 AUGUST 2015, LIVE LA TV. Peste 230 de poliţişti bucureşteni vor acţiona azi, 9 august a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA" din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI şi F.C. DINAMO 1948 BUCUREŞTI.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

STEAUA VS DINAMO LIVE, ÎN LIGA I, AZI, DUMINICĂ, 9 AUGUST 2015, LIVE LA TV. Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

- manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;

- respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;

- nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;

- adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

STEAUA VS DINAMO LIVE, ÎN LIGA I, AZI, DUMINICĂ, 9 AUGUST 2015, LIVE LA TVSTEAUA VS DINAMO, ÎN LIGA I, DUMINICĂ, 9 AUGUST, pe Arena Naţională. 700 de jandarmi, pe stadion

Etichete: AZI, bilete steaua dinamo, cand e meciul, când e meciul cu Steaua, cine transmite meciul, cine transmite meciul steaua dinamo, la ce oră e meciul, liga 1, LIVE la TV, Steaua, Steaua Bucureşti, STEAUA VS DINAMO, steaua-dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h