STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD LIVE, AZI, MIERCURI, 29 IULIE 2015, LIVE TEXT, SCOR FINAL 1-1STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD LIVE, AZI, MIERCURI, 29 IULIE 2015, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE. STEAUA BUCUREŞTI joacă, în această seară, pe Arena Naţională, cu PARTIZAN BELGRAD, în manșa întâi a turului 3 preliminar din Champions League. Când e meciul cu Steaua, când joacă Steaua, la ce oră e meciul cu Steaua: Meciul STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD are loc AZI, MIERCURI, 29 IULIE 2015, de la ora 21.30. Cine transmite meciul cu Steaua: Meciul STEAUA - PARTIZAN BELGRAD este transmis LIVE LA TV de Pro TV şi LIVE ONLINE, LIVE TEXT şi SCOR LIVE de B365.ro.

STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD LIVE, AZI, MIERCURI, 29 IULIE 2015, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE. Steaua si Partizan Belgrad, campioanele Romaniei si Serbiei, se intalnesc miercuri seara, pe National Arena, in prima mansa a dublei din turul al III-lea al Ligii Campionilor.

Ora 23.20 - S-a fluierat FINALUL PARTIDEI  STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD

Min.92 - Schimbare la Steaua. Iese Hamroun, intră pe teren Vlad Mihalcea

Min.90+1 - Chipciu ratează o ocazie uriaşă. 

4 minute de prelungiri

Min. 90 - ocazie uluitoare pentru PARTIZAN

Min. 80 - Lovitură liberă pentru Steaua. GOOOOOOL STEAUA prin Varela. Căpitanul roș-albaștrilor a egalat, din trei metri, cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Hamroun, care a executat o lovitură liberă, lateral dreapta, informează digisport.ro. 

Min. 75 - Schimbare la STEAUA. A ieșit Breeveld, a intrat TAHAR

Min. 72 - BREEVELD primeşte cartonaş galben pentru un fault asupra lui Petrovic

Min. 70 - Schimbare la PARTIZAN. A ieșit Oumaru, a intrat NINKOVIC 

Min. 67 - Alcenat a lucrat bine o fază în careul sârbilor, după care a pasat în fața porții, dar nici Hamroun, nici Tudorie n-au ajuns la minge.

Min. 66 - Jevtovic a executat lovitura liberă, acordată după faultul lui Varela asupra lui Oumaru, dar Cojocaru a reținut.

Min. 64 - iese Adi Popa de pe teren. A intrat Alexandru Tudorie

Min. 62 - A marcat Gol Partizan. VULICEVIC, Fundașul dreapta a finalizat cu un șut la colțul lung din colțul careului de 16 metri

Min. 57 - Varela l-a pus în încurcătură pe Cojocaru, cu o pasă direct pe poartă, dar portarul a respins mingea cu piciorul în aut, informează digisport.ro.

Min. 51 - Steaua a avut o nouă ocazie. Hamroun a șutat de la aproximativ 30 de metri și portarul Zivkovic a respins de sub transversală în corner. Adi Popa se resimte din cauza problemelor la genunchi

Min. 47 - Acţiune superbă a lui Adi Popa.  Hamroun i-a pasat bine în bandă lui Popa, mijlocașul a intrat în careu, a făcut două driblinguri consecutive, după care, de la 10 metri, din poziție ideală, a căutat colțul lung pe sus, dar a trimis peste transversală.

Ora 22.30 - A început repriza a doua a meciului STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD

Min. 45+1 - FINALUL PRIMEI REPRIZE STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD

Min. 44 - Steaua a fost în pericol. Saponjic a primit o pasă excelentă în careul roș-albaștrilor, dar a fost blocat la fix. 

Min. 40 - Adi Popa primeşte cartonaş galben pentru un fault asupra lui Oumaru, care a plecat în viteză pe stânga.

Min. 31 - Breeveld a dat o pasă de peste 20 de metri, din propia jumătate, în partea opusă, Alcenat a preluat cu dreptul foarte bine, după care a centrat în careu spre Hamroun, dar, din nou, puțin a lipsit ca algerinaul să reia în poartă. Chipciu a recuperat în careul sârbilor, a incercat un dribling, dar a faultat.

Min. 24 - O bună ocazie pentru PARTIZAN. Zivkovic a șutat din afara careului, Cojocaru a deviat în lateral dreapta, după care sârbii au centrat în careu de unde Alcenat a scos excelent din fața lui Oumaru.

Min. 18 - Schimbare la PARTIZAN. A ieșit din teren Bojinov si a intrat SAPONJIC.

Min. 14 - Şansă importantă de gol pentru Steaua. Hamroun a recuperat un balon la mijlocul terenului, a plecat rapid spre poarta lui Partizan, i-a pasat în dreapta lui Popa. Mijlocașul a centrat bine în careu spre același Hamroun, care a încercat să reia cu capul, dar cu o fracțiune de secundă înainte Fabricio a deviat cu capul. Mingea a fost recuperată de Muniru, care a șutat la poartă, dar fără a pune în pericol poarta oaspeților.

Min. 11 - Steaua trece pe lângă o mare ocazie. Putea să fie 1-0 pentru Steaua. Centrare a lui Tade de pe partea stanga, mingea trece de primul fundas, dar Hamroun nu poate ajunge pentru a relua in poarta, scrie sport.ro.

Min. 8 - Steaua a avut primul șut pe spațiul porții. Alcenat a urcat pe dreapta, a ajuns aproape de linia de corner, a încercat un dribling, s-a întors, a pasat în spate la Hamroun, acesta a scos la Muniru iar ultimul a căutat colțul lung, dar portarul lui Partizan a reținut, informează digisport.ro. 

Min. 4 - Steaua intră pe atac. Adi Popa a intrat în careu, pe stânga, dar a pierdut mingea inexplicabil.

Min.2 Prima actiune periculoasa le apartine sarbilor. Zivkovic centreaza periculos in fata portii, Cojocaru boxeaza nesigur in fata

La ora 21.30 A ÎNCEPUT prima repriză dintre STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD

ECHIPELE OFICIALE DE START

STEAUA: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela (cpt), Toșca - Muniru, Breeveld - Ad. Popa, Hamroun, Chipciu - Tade

Rezerve: Fl. Niță - Râpă, Guilherme, Al. Tudorie, Vl. Mihalcea, Tahar, Enceanu
Antrenor principal: Massimo Pedrazzini
Director sportiv: Mirel Rădoi

PARTIZAN: Z. Zivkovic - Vulicevic, Balazic, Fabricio, N. Petrovic - Brasanac, Jevtovic, Babovic - Oumaru, Bojinov, A. Zivkovic

Rezerve: Kljajic - Cirkovic, Bogosavac, Ninkovic, Ilic, Trujic, Saponjic
Antrenor: Zoran Milinkovic

Mirel Rădoi se va putea baza pe căpitanul Fernando Varela, revenit după o accidentare, dar Nicușor Stanciu nu a putut fi recuperat.

Jugurtha Hamroun va intra în primul 11 în locul marcatorului primului gol din dubla cu Trencin, cel care a deschis drumul către calificare. Algerianul este, de altfel, ceălalt marcator al meciului tur cu slovacii.

Principala amenințare pentru Steaua este Valeri Bojinov, atacantul bulgar în vârstă de 29 de ani care a petrecut 10 sezoane în fotbalul italian.

Campioana Serbiei vine după o victorie la scor în campionat, în etapa a doua, potrivit digisport.ro.

Roș-albaștrii au remizat cu CFR Cluj în runda a 3-a a Ligii 1, la capătul unui meci în Mirel Rădoi a început cu doar doi dintre titularii obișnuiți pe teren.

STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD LIVE, AZI, MIERCURI, 29 IULIE 2015, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE. Când e meciul cu Steaua, când joacă Steaua, la ce oră e meciul cu Steaua: Meciul STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD are loc AZI, MIERCURI, 29 IULIE 2015, de la ora 21.30. Cine transmite meciul cu Steaua: Meciul STEAUA - PARTIZAN BELGRAD va fi transmis LIVE LA TV de Pro TV şi LIVE ONLINE, LIVE TEXT şi SCOR LIVE de B365.ro.

STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD. Echipele probabile:

Steaua: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Guilherme - Breeveld, Muniru - Ad. Popa, Chipciu, Hamroun - Tade;

Antrenor: Mirel Rădoi;

Partizan: Z. Zivkovic - Bandalovski, Balazic, Fabrisio, Petrovic - Jevtovic, Lukic - A. Zivkovic, Ilic, Ninkovic - Bojinov;

Antrenor: Zoran Milinkovic.

STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD LIVE, AZI, MIERCURI, 29 IULIE 2015, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE. Peste 80 de poliţişti bucureşteni vor acţiona azi, 29 iulie a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA" din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI şi F.K. PARTIZAN BELGRAD.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

STEAUA VS PARTIZAN BELGRAD LIVE, AZI, MIERCURI, 29 IULIE 2015, LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

Etichete: adversari steaua champions league, AZI, cand e meciul, când e meciul cu Steaua, champions league, cine transmite meciul, la ce oră e meciul, live, LIVE la TV, LIVE ONLINE, live text, LIVE TEXT ONLINE, partizan, SCOR LIVE, Steaua, Steaua Bucureşti, Steaua Champions League

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE