Ştefan Bănică Jr, după moartea lui Cornel Patrichi: "Am glumit, am râs, am plâns"Cornel Patrichi a decedat, marţi. Fostul său coleg de la "Dansez pentru tine", Ştefan Bănică Jr. a ţinut să aprecieze încă o dată profesionalismului fostului coregraf, într-o postare pe Facebook acesta spunând că au trăit "momente frumoase împreună".

Stefan Banica Jr, despre Cornel Patrichi: "Am glumit, am ras, am plans"
Ştefan Bănică Jr, despre Cornel Patrichi: "Am glumit, am râs, am plâns"

"Imi pare nespus de rau ca am pierdut inca un om de valoare si un om drag mie: Cornel Patrichi. A fost coregraful-dansator care a facut istorie in televiziune, in emisiunile de varietati, cu trupele de dans pe care le-a avut. Am fost colegi de platou ani de zile la "Dansez pentru tine", o emisiune de televiziune care a lasat o amprenta uriasa in divertismentul romanesc, unde Cornel a fost unul din membrii de marca ai juriului. Era exigent, neiertator in profesia lui, dar, in acelasi timp, un tip cu sensibilitate si umor. Avea respect fata de valorile reale si detesta diletantismul cu pretentii de performanta. Am trait momente frumoase impreuna, am glumit, am ras, am plans. A fost un artist care a lasat momente memorabile in teatrul de revista, televiziune si film. Iar, pentru mine, Cornel Patrichi inseamna si o parte dintr-o perioada foarte frumoasa a vietii mele. Dumnezeu sa te odihneasca, Cornel!", a scris pe Facebook Ştefan Bănică Jr. 

Cornel Patrichi a murit, marţi după-amiază, în locuinţa sa din Bucureşti. Coregraful suferea de cancer pulmonar.

 Moartea lui Cornel Patrichi a a fost anunţată de fiul acestuia, Alexandru, marţi după-amiază, la ora 14.45. Cu un sfert de ore mai devreme, medicii ajunseseră la locuinţa fostului coregraf şi au constatat că acesta este în stop cardio-respirator. 

CORNEL PATRICHI se afla în stare gravă după operaţia pentru cancer la plămâni suferită la sfârşitul anului trecut. Coregraful fusese diagnosticat cu acest tip de cancer în urmă cu 5 ani.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Patrichi, depus la Teatrul Constantin Tănase, miercuri

Sicriul cu trupul neînsuflețit al coregrafului Cornel Patrichi va fi depus, miercuri, în foaierul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu fostului coregraf o pot face începând cu ora 10.

Coregraful Cornel Patrichi declara în urmă cu doi ani că se aşteptă ca show-ul să ajungă la un final, "deoarece conducerea acestui show e formată din nişte amatori penibili din toate punctele de vedere, şi ca meserie, şi ca fizic".

Scandal la Dansez pentru tine. Cornel Patrichi: "Concursul este aranjat!"

Fostul membru al juriului, coregraful Cornel Patrichi, aducea în anul 2012 acuze grave emisiunii şi felului în care este organizat concursul, susţinând că acesta este "aranjat" şi că atât voturile, cât şi notele membrilor juriului sunt stabilite de producători, astfel încât să câştige cazurile şi vedetele preferate de aceştia.

Etichete: Cornel Patrichi, Dansez pentru tine, stefan banica jr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE