Ştefan Bănică susţine concerte de Ziua Femeii, în BucureștiŞtefan Bănică susţine, pentru al cincilea an consecutiv, concerte acustice de Ziua Femeii, la Circ & Variete Globus din Bucureşti, pe 5 şi 6 martie, de la ora 19.30.

Stefan Banica sustine concerte de Ziua Femeii, in Bucuresti
Ştefan Bănică susţine concerte de Ziua Femeii, în București
Foto: www.enational.ro

La concertul "Te iubesc, femeie!", Ştefan Bănică va oferi publicului atât hituri, melodii care i-au marcat cariera de peste 25 de ani, cât şi piese noi, informează un comunicat remis mediafax.ro.

"Vă aşteptăm să vedeţi un altfel de concert. Este pentru al cincilea an consecutiv şi mă bucur că ne întâlnim din nou la concertele dedicate doamnelor şi domnişoarelor, dar nu numai. Voi aţi făcut posibile aceste întâlniri ale noastre la concertele din luna martie, an de an aţi fost alături de noi. Aştept cu drag să ne întâlnim şi să cântăm împreună cele mai frumoase cântece de dragoste, pe 5 şi 6 martie", a declarat Ştefan Bănică.

Biletele pentru cele două concerte se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul Naţional, staţia de metrou Unirii 2, precum şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro.

Etichete: concerte, Stefan Banica, ziua femeii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE