Stela Popescu, monolog excepţional, despre problemele grave din învăţământ, în LAS FIERBINŢI. VIDEOLAS FIERBINŢI SEZONUL 8. Într-un monolog de excepţie în serialul de comedie Las Fierbinţi, actriţa Stela Popescu a reuşit să cuprindă toate probleme grave ale învăţământului românesc. Filmuleţul a devenit rapid viral pe reţelele de socializare.

Stela Popescu, monolog exceptional, despre problemele grave din invatamant, in LAS FIERBINTI. VIDEO
Stela Popescu, monolog excepţional, despre problemele grave din învăţământ, în LAS FIERBINŢI. VIDEO
Foto: catalinlazaroiu.blogspot.com

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8. Stela Popescu a vorbit în serialul de comedie de la Pro TV despre profesorii care refuză posturile la ţară, despre cadrele didactice nepregătite şi despre autorităţile care nu au bani pentru reparaţia şcolilor. Monologul face parte dintr-un rol pe care îl interpretează artista în cunoscutul serial Las Fierbinţi. "De unde să găsim cadre didactice de valoare care să vină la un post la ţară? Toţi pleacă la Bucureşti, nimeni nu mai vrea aici, am scris la inspectorat, la minister, am vorbit cu toţi colegi mei, nu sunt soluţii, de parcă aici nu ar fi copii de valoare", îi spune Stela Popescu, în rol de directoare a şcolii, lui Firicel.

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8. "La noi, în afară de profesorul de istorie şi geografie, care e om cultivat şi cele două învăţătoare, n-avem nicun om calificat, încă pe una dintre ele abia am convins-o anul trecut să nu plece în Italia ca menajeră. Uneori, şi eu mă gândesc, de ce să-şi piardă viaţa aici, când se poate duce în Italia să îngrijească pe cineva p-acolo.

Lucrurile în ţara asta au luat-o pe drum greşit, copiii se strică repede, se repara greu, nu ştiu ce să zic, nu sunt bani, nu sunt bani, peste tot mi se apune aşa, se fac trotuare, coşuri de gunoi, dar bani pentru acoperiş la şcoală nu se găsesc. Nicăieri în Europa nu mai există să încălzeşti clasele cu lemne, copiii mă întreabă de ce e frig. Dumneata ai veni la şcoală dacă ţi-ar îngheţa picioarele?", spune Stela Popescu.

Etichete: las fierbinti, las fierbinti sezonul 8, Stela Popescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE