STENOGRAME. Primarul Nichita, atac la Victor Ponta: "Noi muncim de ne ies ochii să scoatem voturi"Potrivit unor stenograme, primarul de la Iași, Gheorghe Nichita, îl acuza pe Victor Ponta, într-o discuţie cu iubita sa, că nu a ştiut să gestioneze problema votului din diaspora în timpul celui de-al doilea tur de scrutin.

Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar
Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar
Foto: www.telegrafonline.ro

Potrivit unor înregistrări, Gheorghe Nichita vorbeşte extrem de supărat despre modul în care premierul Victor Ponta a gestionat problema votului din diaspora între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014 şi nu l-a demis pe ministrul de Externe, scrie romaniatv.net.

"Îl sacrificam, partidul găsea altceva. Şi aşa l-a sacrificat până la urmă. Şi-a dat demisia el că nu face...? Căcat. Cu Băsescu, la presiuni... Ce să mai discutăm cu românu' acuma de Băsescu? Trebuia să-l demită.

Una e să-mi dau demisia eu, pe nişte motive cum trebuie şi alta e să spui: 'Eu... (reprezint?) românii, eu l-am demis.' Şi cu asta basta. Eu de la BEC (?) nu pot să demit pe nimeni, nu ai dreptul tu. Pe ministrul tău de externe tu trebuie să-l demiţi. (Nu se înţelege) că a fost la Paris... au fost nu ştiu câţi să voteze. Noi muncim de ne ies ochii în teritoriu ca să scoatem voturile şi tu ai stricat totul", spune Nichita în discuţia cu iubita sa, în ziua alegerilor prezidenţiale, turul 2, când deja devenise clar că Victor Ponta va pierde.

Etichete: alegeri, alegeri prezidenţiale, gheorghe nichita, pierdere, stenograme, TURUL DOI, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE