Sterilizări gratuite pe opt străzi din Sectorul 2Echipele de medici veterinari din cadrul Primăriei Sectorului 2 continuă să sterilizeze gratuit câinii comunitari, efectuând operaţiile chirurgicale de castrare a animalelor atât voluntar, cât şi la cererea proprietarilor dornici să-şi sterilizeze patrupedele.

Sterilizari gratuite pe opt strazi din Sectorul 2
Sterilizări gratuite pe opt străzi din Sectorul 2

În această săptămână, Primăria Sectorului 2 va castra gratuit animalele de companie de pe următoarele străzi:

· Strada Ziduri între Vii,

· Strada Râşnov,

· Strada Dimitrie Grozdea,

· Strada Bistricioara,

· Strada Abanosului,

· Strada Popa Nicolae,

· Strada Paharnicul Turturea,

· Aleea Cozia

De la începutul anului în curs şi până în prezent, administraţia publică locală a sectorului 2 a castrat deja, gratuit, 1898 de animale din care 904 cu aparţinător şi 1059 comunitari.

Cei interesaţi să sprijine acţiunea organizată de primarul Neculai Onţanu pentru scăderea numărului câinilor comunitari din Capitală sunt rugaţi să semnaleze zonele unde se găsesc asemenea exemplare la telefonul Centrului Teritorial Veterinar al Primăriei Sectorului 2, respectiv: 021.255.22.17 sau 021.255.22.07, iar echipele mobile de medici veterinari vor realiza operaţiile de sterilizare şi vaccinare în mod gratuit.

Prin aceste operaţii chirurgicale se stopează înmulţirea necontrolată a câinilor de pe străzile din Bucureşti, ştiut fiind faptul că o femelă naşte, în medie, de două ori pe an, în jur de patru pui. 

Etichete: câini, Sectorul 2, sterilizare gratuita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE