Strada Arthur Verona se închide pentru maşini, în weekend. Începe Street Delivery!Ediţia din 2016 a Street Delivery începe vineri şi se încheie duminică. Pe parcursul celor trei zile, strada Arthur Verona va fi închisp circulaţiei rutiere.

Strada Arthur Verona din Bucuresti se inchide, in weekend, pentru masini. Incepe Street Delivery!
Strada Arthur Verona din Bucureşti se închide, în weekend, pentru maşini. Începe Street Delivery!
Foto: b365.ro

Ediţia Street Delivery - desfăşurată anul acesta sub sloganul Meserie! - îşi propune să aducă împreună noua generaţie de makeri (designeri de produs, de modă, ilustratori, arhitecţi, artişti 3D, programatori) şi meşteşugarii tradiţionali (cizmari, ceasornicari, tâmplari, croitori, şelari, ceaprazari) pentru un schimb de experienţă, unelte şi viziuni, anunţă organizatorii.

Astfel, vizitatorii Street Delivery pot urmări desfăşurarea pas cu pas a 12 ateliere de arte şi meserii, de la fierărie, croitorie, legătorie de carte, tapiţerie şi serigrafie până la sticlărie, tâmplărie, butaforie, depanare sau xilogravură.

Calcanul emblematic pentru Street Delivery va fi desenat anul acesta de street-artistul spaniol Sabek, cunoscut pentru lucrările sale din Madrid, care aduc pe zidurile oraşului elemente inspirate din natură. În aceeaşi perioadă, Alexandru Ciubotariu, creatorul personajului urban Pisica Pătrată, va urca pe acoperişul librăriei Cărtureşti Verona pentru a crea un nou desen mural.

Scena de muzică din Bucureşti îi va avea invitaţi pe Fluid, Loungerie II, Manoukoutchi Bento, Omelette şi Temple Invisible (vineri), Somnoroase Pasarele, Tourette Roulette, AC Leonte, Karpov not Kasparov şi Messer Chups (sâmbătă), Macanache, Toni Baboon şi RoadKillSode acoustic (duminică).

În grădina TIAB, de lângă Cărtureşti Verona, cinefilii sunt invitaţi la prima ediţie a Audience Award Film Festival, un proiect care aduce publicului român filmele premiate de spectatorii marilor festivaluri de film de la Toronto, Sundance, Berlin şi Rotterdam. Festivalul va prezenta în premieră în România filmul James White, unul dintre preferatele publicului la ediţia din 2015 a Sundance Film Festival.

Perimetrul contestat al piaţetei din faţa Bisericii Anglicane va găzdui în cele trei zile de Street Delivery un obiect-instalaţie care va funcţiona ca zonă de lounge şi punct de belvedere asupra străzii, creat de echipa de arhitecţi Atelier AD HOC. În plus, mai multe zone ale străzii Arthur Verona vor avea rasteluri de biciclete create special pentru eveniment.

Zeci de alte proiecte care aduc în prim plan obiecte de design, teme de patrimoniu, expoziţii şi demersuri recente în domeniul industriilor creative vor putea fi urmărite de bucureşteni în cele trei zile ale evenimentului ajuns la ediţia a XI-a.

În 2016 Street Delivery a ajuns la ediţia 11 în Bucureşti, ediţia 10 în Timişoara, ediţia 4 în Iaşi şi se află la prima ediţie în Baia Mare. În Cluj-Napoca, cea de-a doua ediţie a Someş Delivery are loc în perioada 18-19 iunie.

Etichete: arthur verona, program street delivery, street delivery, street delivery 2016

0/2 COMENTARII
elena
08 iun 12:36
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
officebadge.wordpress.com
08 iun 11:56
+0
VOTURI
-0
Sa speram ca nu se va interpune cu meciul nationalei..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE