Stradă importantă din Capitală, închisă marți pentru a se filma o producție cinematograficăStrada Popa Nan din București va fi închisă, marți, pentru a se filma o producție cinematografică, polițiștii recomandând șoferilor să evite deplasarea în acea zonă, informează Brigada Rutieră a Capitalei

Harta Bucuresti
Hartă Bucureşti
Foto: Google Maps

„În ziua de 04 februarie (marți - n.red.), în intervalul orar 07.00 – 22.00, va fi realizată o filmare pe Str. Popa Nan, în dreptul imobilului cu nr. 82, cu întreruperea intermitentă a traficului rutier și pietonal, pentru trei minute, la intervale de 10 minute. Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia", conform Brigăzii Rutiere.

Brigada Rutieră amintește că pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să se facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Etichete: Bucureşti, popa nan, productie cinematografica, stradă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE