Cum arată strada care NU a fost asfaltată niciodată, în Sectorul 6 din Bucureşti. FOTOGALERIEChiar dacă Bucureştiul se doreşte a fi o capitală europeană, infrastructura rutieră de care dispune în prezent plasează oraşul nostru în altă epocă. Astfel, în timp ce în statele civilizate se implementează soluţii de circulaţie sub forma nodurilor rutiere cu poduri suspendate, bucureştenii din Sectorul 6 încă se luptă cu noroiul de pe străzi. Este şi cazul străzii Mărgelelor, stradă denumită impropriu pentru că ea nu a fost niciodată asfaltată. 

Strada Mărgelelor din Sectorul 6 al Capitalei poate fi considerată, de departe, cea mai urâtă din Capitală în condiţiile în care ea nu a fost asfaltată niciodată, fiind şi acum, la peste 25 de ani de la Revoluţie, doar un drum de pământ pe care se circulă aproape imposibil atât ca pieton, cât şi ca şofer. 

Practic, locuitorii din zonă sunt nevoiţi să "înoate" în noroi, fie că afară plouă sau nu, în condiţiile în care infiltraţiile de apă se menţin cu regularitate aici. 

Mai mult decât atât, strada Mărgelelor nu dispune nici de trotuar, astfel că pietonii sunt obligaţi să facă slalom printre maşinile care trec prin zonă şi, totodată, să fie atenţi şi să nu calce în bălţi. 

Situaţia dezastruoasă în care se află strada Mărgelelor din Capitală a fost prezentată de Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" care a făcut joi o vizită pe teren, de altfel acesta fiind unul din cetăţenii activi ai Sectorului 6 care semnalează autorităţilor responsabile problemele pe care le întâmpină în sector. 

"Chiar dacă reabilitarea infrastructurii rutiere intră în atribuţiile Primăriei Sectorului 6, autoritatea locală nu a întreprins niciun demers în cazul străzii Mărgelelor, aceasta nefiind asfaltată niciodată de la Revoluţie încoace, după cum spun locuitorii din zonă care nu au văzut niciodată în zonă vreun utilaj de asfaltare. Pot să spun că, din câte ştiu eu Sectorul 6, strada Mărgelelor este cea mai urâtă din Bucureşti, fiind un adevărat calvar pentru locuitorii din zonă", a declarat pentru B365.ro Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" care a adăugat că nici domeniul public nu a beneficiat de vreo amenajare mai bună, astfel încât, deşi sunt mulţi copii în zonă, nu există niciun loc de joacă sau vreun spaţiu de relaxare pentru adulţi.

"Pe lângă problemele sociale pe care le întîmpină, fiind vorba despre familii cu situaţii materiale deosebite, acestea nu se pot bucura nici măcar de un spaţiu în care să trăiască în condiţii civilizate, din cauza lipsei de implicare a Primăriei Sectorului 6, care refuză să îşi facă datoria faţă de cetăţeni", a completat Florescu. 

Etichete: Bucureşti, Capitală, Sectorul 6, Ștefan Florescu, strada margelelor, strada neasfaltata

0/11 COMENTARII
Adrian
04 dec 13:12
+0
VOTURI
-0
Domnu' Florescu,

Fara suparare, dar pamantul ala batatorit e ultima urgenta posibila... Chiar in ultima poza de aici (a 10-a) aveti un bloc nou de locuinte ridicat intre case caruia nu-i miros bine autorizatiile! Si mai sunt si altele intr-o situatie identica... Daca voiati cu adevarat sa dati jos nemernicul, nu cheltuiati bani cu organizarea strangerii de semnaturi de la cetatenii care oricum actioneaza in spirit de turma, ci contestati in instanta cu legea in mana (50/1991) autorizatiile tuturor blocurilor de pe acele stradute. Blocurile sunt ridicate pe suprafete extrem de mici - foste terenuri ale caselor parasite/demolate/vandute - unde PUZ-ul prevede, cred - pentru ca nu sunt de meserie, o cota maxima de P+1-2E... E, ele (blocurile) au peste P+5E! Olus alipirile, retragerile si alte norme inclalcate. Ia ghiciti ce se poate intampla in caz de doamne fereste!!! Fiind atat de inghesuit construite, sa nu mai amintesc si de lipsa acuta a locurilor de parcare pentru ele (unele au parcari in subsol, dar sunt extrem de putine in situatia asta). Cred ca oamenii aia se ciomagesc seara pentru un loc de parcare!
Florin
04 dec 12:01
+0
VOTURI
-0
Cum sa faci bani online!
Foarte multi oameni au citit deja acest exceptional curs online si GRATUIT in totalitate, care te invata simplu cum sa faci bani online! Primeste si tu un curs gratuit, conceput sa te invete pas cu pas si rapid cum sa faci bani online! Hotaraste-te cu seriozitate, apoi cere informatii mai multe la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
Marian Vladescu
03 dec 23:17
+0
VOTURI
-0
Acest primar nu a facut nimic in acesti 4 ani de cand sta prea comod pe fotoliul de la primarie. Il doare undeva de cetateni si de acest sector. Si-a batut joc in ultimul hal de noi, sper din suflet sa plateasca pentru tot ce a facut acestui sector si pentru cat a putut sa isi umple buzunarele cu banii nostri.
Marian
03 dec 21:31
+0
VOTURI
-0
Avem cel mai urat sector din capitala , peste tot sa mai facut cate ceva , la noi nimic...chiar nimic .
Alexandru
03 dec 21:29
+0
VOTURI
-0
Acest primar si-a batut joc atat de noi cat si de sectorul nostru. A putut doar sa-si bage in buzunar banii platiti de noi catre stat prin taxe si impozite (ca sa numai zic de taieri de salarii si pensii din care batranii traiesc cu o paine si o ceapa pe zi). Nici macar munca de mantuiala.
mihaela
03 dec 20:33
+0
VOTURI
-0
Atata timp cat dumneavoastra furati milioane de euro..ce va pasa de cetateni!????
costinas
03 dec 20:27
+0
VOTURI
-0
Un primar care nu a stiut decat sa isi bata joc de acest sector!
ana maria
03 dec 19:52
+0
VOTURI
-0
Asa se intampla cand avem un primar ca Manescu in sector ! Nu se intereseaza deloc de acesta...
capitalistu
03 dec 15:57
+0
VOTURI
-0
Doar o singura straduta?? E nimic.

Mergeti sa vedeti un cartier intreg cu peste 1500 de case: Cartierul Henri Coanda din sectorul 1. Nu doar fara asfalt, ci si fara apa sau canal. Construit de ANL be banii oamenilor print credite ipotecare.
Razvan
03 dec 15:32
+0
VOTURI
-0
Are balta peste, De cand e asta primar s-a impicat in ceva pentru sector? Vede ca sunt atatia oameni nemultumiti si pe el in doare in ... Nu a facut nimic in afara ca si-a batut joc de noi,si el tot continua sa ne prosteasca,asa primar n-am mai vazut..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE