Stroe s-a răzgândit: Nu mai pleacă la TăriceanuVicepreşedintele PNL Radu Stroe a declarat, joi, că nu va părăsi partidul pentru a se alătura fostului premier şi lider al PNL Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax.

Mai multi deputati PNL cer demisia lui Radu Stroe din partid
Mai mulţi deputaţi PNL cer demisia lui Radu Stroe din partid

Radu Stroe a fost întrebat dacă va pleca din PNL alături de Călin Popescu Tăriceanu.

"Nu", a răspuns vicepreşedintele PNL.

Stroe nu a dorit să facă alte declaraţii presei.

Actualul vicepreşedinte al PNL şi fost ministru de Interne s-a aflat printre cei care au votat împotriva ieşirii PNL de la guvernare şi a constatării desfiinţării USL la reuniunea Delegaţiei Permanente a PNL.

De asemenea, Stroe a fost singurul lider PNL care s-a solidarizat public cu fostul premier în încercarea acestuia de a negocia cu premierul Victor Ponta continuarea USL şi rămânerea liberalilor la guvernare.

Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din PNL.

Tăriceanu a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că USL trebuie să continue, că va anunţa joi înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal, şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.

Deputatul PNL de Buzău Titi Holban a declarat, joi, că va demisiona din partid şi îl va urma pe Călin Popescu Tăriceanu în Partidul Reformator Liberal, el susţinând că la formaţiunea fostului premier vor trece şi alţi liberali care au crezut în proiectul USL.

De asemenea, senatorul de Sibiu Sorin Ilieşiu, exclus din PNL, spune că se va alătura Partidului Reformator Liberal pe care a anunţat că îl va înfiinţa Călin Popescu Tăriceanu, el susţinând că noua formaţiune va fi înregistrată "în timp record", "în maximum o lună".

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, Radu Stroe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE