Student medaliat cu aur la Olimpiada Internaţională de Matematică,RĂNIT în INCENDIUL de la ColectivINCENDIU ÎN CLUB COLECTIV. Un student medaliat cu aur la Olimpiada Internaţională de Matematică din acest an se află printrei cei răniți în urma incendiului de la clubul Colectiv. Băiatul este internat la Spitalul Bagdasar Arseni. 

Student medaliat cu aur la Olimpiada Internationala de Matematica, printre ranitii de la Colectiv
Student medaliat cu aur la Olimpiada Internaţională de Matematică, printre răniţii de la Colectiv

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV. Viorel Andrei Bud, câştigătorul Olimpiadei Internaţionale de Matematică pentru Studenţi din acest an care a avut loc la Ohrid, Macedonia, se află printre persoanele rănite în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală, el fiind internat la Spitalul Bagdasar, scrie adevarul.ro. 

Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, scrie pe contul său de Facebook că Viorel Andrei Bud se afla printre tinerii prezenţi în clubul bucureştean.

"O zi tristă, foarte tristă pentru întreaga ţară. Sunt momente dureroase pentru toţi, dar în special pentru cei ai căror copii nu mai sunt printre noi. Îmi exprim întreaga compasiune şi solidaritate faţă de familiile celor afectaţi de această tragedie. În acel club se afla şi negreşteanul nostru Andrei Bud, acum internat în spital. Am vorbit de dimineaţă cu tatăl său, Viorel, care se află în drum spre Bucureşti, şi mi-a spus că Andrei este internat la spital, cu răni pe mâini, dar este bine. Sunt alături de ei în aceste momente dramatice!", scrie Aurelia Fedorca.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV. Potrivit medicilor de la spitalul bucureştean unde este internat Andrei Bud, starea de sănătate a acestuia este bună şi nu ridică probleme deosebite. Conform presei locale, Viorel Andrei Bud este fiul directorului Liceului Teoretic din Negreşti Oaş.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV. În acest an, tânărul a obţinut medalia de aur la cea de-a noua ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Matematică pentru studenţi din Ohrid, Macedonia, “South Eastern European Mathematical, desfăşurată în perioada 3-8 martie 2015. În urmă cu doi ani, Andrei Viorel Bud câştiga medalia de bronz la Olimpiada Internaţională de Matematică care s-a desfăşurat Columbia.

Etichete: club, colectiv, incendiu, Olimpiadă, Spitalul Bagdasar Arseni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE