Studentă găsită moartă într-o cameră de cămin, în Complexul Agronomie din CapitalăO studentă a fost găsită moartă, marţi dimineaţă, în camera sa de cămin din complexul Agronomie din Capitală. Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă, iar camera era încuiată pe interior.

Studenta gasita moarta int-o camera de camin, in Complexul Agronomie din Capitala
Studentă găsită moartă înt-o cameră de cămin, în Complexul Agronomie din Capitală
Foto: B365.ro

Potrivit poliţiei, părinţii tinerei de 24 de ani, din Giurgiu, au încercat să ia legătura cu aceasta încă de luni seară, însă ea nu a răspuns la telefon, scrie news.ro. Marţi dimineaţă, părinţii fetei au venit la Bucureşti şi i-au cerut administratorului căminului să spargă uşa.

După ce au descoperit cadavrul tinerei, părinţii au anunţat poliţia care a deschis o anchetă. Cazul a fost preluat de Biroul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri al Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, la cercetarea la faţa locului nu au fost descoperite urme de violenţă, iar uşa era încuiată din interior.

Părinţii tinerei le-au declarat poliţiştilor că fata lor suferea de epilepsie.

Corpul tinerei a fost dus la Institutul de Medicină Legală unde se va face necropsia în urma căreia se vor stabili mai multe detalii despre felul în care a survenit decesul tinerei.

Etichete: agronomie, studenta moarta, studenta moarta Agronomie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE