Studenţii călătoresc GRATUIT cu trenul, începând de miercuriStudenții de la universitățile de stat, dar și de la cele private acreditate sau autorizate vor beneficia de gratuitate la transportul intern feroviar începând de miercuri.

Studentii calatoresc GRATUIT cu trenul, incepand de miercuri
Studenţii călătoresc GRATUIT cu trenul, începând de miercuri

"Este vorba de 464.273 de studenți. Sunt toți studenții beneficiari, nu există niciun fel de discriminare — dacă sunt la universități de stat sau universități private. Nu există niciun fel de discriminare legată de vârstă. (...) Singura condiție este ca instituția de învățământ superior să fie autorizată sau acreditată, deci să fie recunoscută de minister. Impactul bugetar este undeva la aproximativ 100 de milioane de lei pe un an. Gratuitatea este valabilă pe tot anul calendaristic. Anul universitar începe la 1 octombrie și se încheie la 30 septembrie anul următor", a declarat secretarul de stat pentru învățământ superior Gigel Paraschiv, pentru Agerpres.

Guvernul a aprobat, la începutul acestei luni, o ordonanță de urgență care prevede că studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, în instituțiile de învățământ superior acreditate, beneficiază de gratuitate la transportul intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.

Etichete: bilet tren studenti, bilete de tren, bilete de tren gratuite, cfr calatori, tren studenti

0/1 COMENTARII
nuavemcefacecubaniii
31 Jan 11:45
+0
VOTURI
-0
De ce ? Care ar fi fundamentul acordarii acestei gratuitati nelimitate ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE