Studenţii de la Politehnică vor face practică la RATB şi RADETPrimarul General, Gabriela Firea, si rectorul Universitatii Politehnica Bucuresti, Mihnea Costoiu, au semnat marţi un protocol de colaborare privind dezvoltarea relatiilor dintre cele doua institutii.

Studentii de la Politehnica vor face practica la RATB si RADET
Studenţii de la Politehnică vor face practică la RATB şi RADET

Documentul stabileste in primul rand cadrul general prin care studentii urmeaza sa desfasoare stagii de practica la Primaria Municipiului Bucuresti sau la institutiile din subordinea Municipalitatii, dar si elaborarea de strategii si programe durabile pentru Bucuresti in domeniile infrastructura si constructii.

"Vreau sa stiti ca ne mandrim cu proiectele gandite si implementate de specialistii si studentii Universitatii Politehnica, iar ele sunt cunoscute atat la nivel national, cat si in afara tarii. Sunt convinsa ca acest acord va aduce beneficii studentilor, iar ei vor aprecia perioadele de practica, traineeship sau internship pe care le vor urma in cadrul Municipalitatii. Mi-ar placea chiar, ca unii dintre ei, sa isi continue activitatea in cadrul PMB", a precizat Primarul General.

La eveniment au fost prezenti si prorectorul UPB, George Darie, precum si decanul Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, Cristian Vasile Doicin.

Totodata, Gabriela Firea a aratat ca RADET si RATB sunt doua institutii care vor putea organiza stagii de practica foarte utile pentru studentii UPB.

Pe termen mediu si lung, in baza aceluiasi protocol, Municipalitatea si Politehnica Bucuresti urmaresc sa extinda colaborarea, in sensul initierii si dezvoltarii, alaturi de specialistii UPB, de noi proiecte de infrastructura pentru Capitala precum: benzile unice RATB, managementul traficului, sau realizarea hartii digitale a Capitalei cu scopul promovarii turistice a Bucurestiului.

Etichete: Politehnica Bucureşti, practică primăria capitalei, practică radet, practică ratb

0/1 COMENTARII
gica
26 Oct 12:14
+0
VOTURI
-0
Practica de la RATB va consta in statul cu orele prin statii pana vine tramvaiul ala 8, 25 sau 35 din alta epoca, mai mic ca un autobuz si tabla ciuruita despre care vor invata. Material de curs modern, de an 2016!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE