Studenţii vor călători GRATUIT cu trenul de la 1 februarieStudenții vor beneficia de gratuitate la transportul intern feroviar începând cu data de 1 februarie.

Studentii vor calatori GRATUIT cu trenul de la 1 februarie
Studenţii vor călători GRATUIT cu trenul de la 1 februarie

"Gratuitatea pentru studenți la trenuri intră în vigoare de la 1 februarie 2017. Călătoriile pe tren pentru studenți sunt gratuite începând cu 1 februarie", a spus ministrul Educației, Pavel Năstase.

Guvernul a aprobat săptămâna trecută o ordonanță de urgență care prevede că studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, în instituțiile de învățământ superior acreditate, beneficiază de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.

Etichete: bilete tren gratuite, bilete tren studenti, cfr calatori

0/6 COMENTARII
Gheorghe
12 Jan 07:51
+0
VOTURI
-0
Un lucru bun pentru incurajarea folosirii transportului cu trenul in Romania in detrimentul microbuzelor maxitaxi insalubre, in care cand te urci esti deja cu un picior in rai.
ccc
12 Jan 06:00
+0
VOTURI
-0
Domnul ministru nu s-a plimbat prin campusurile facultatilor, sa vada ce masini de masini sunt parcate; cine va plati aceasta gratuitate? Calatorii obisnuiti care vor suporta si conditiile de rahat din trenurile si asa cu preturi umflate la bilete.
General Katana
11 Jan 09:17
+0
VOTURI
-0
Gratis dar recupereaza prin alte taxe ce se regasesc in preturi dar de care nu se spune nimic ...doar ca se vor scumpi preturile la ...de la data x.
Prea multe facilitati pentru mucosii astia care n-au nicio responsabilitate in viata civica, doar libertinism prost inteles !
Max100
11 Jan 07:53
+0
VOTURI
-0
Nimic nu e gratis. Totul se plateste. Sa speram ca nu vor circula toti deodata.
ion
11 Jan 05:25
+0
VOTURI
-0
elevii navetisti de cand au gratis pe tren ??
stefan
11 Jan 00:18
+0
VOTURI
-0
Putem calatori mai mult acasa si prin Romania sa ne plimbam. Este bine sa evitam pe cat este posibil zilele de vineri si duminica cand este aglomerat pe trenuri.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE