Studentul care a prostestat gol pe macara, internat la psihiatrieprotest barbat gol la TNB (Foto: jurnalul.ro)
protest barbat gol la TNB (Foto: jurnalul.ro)

Decizia internării sale a fost luată după ce a fost consultat de medici, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţie Capitalei, Alexandru Nicolae.

Timp de câteva ore, tânărul, student în anul I la Facultatea de Arhitectură, a pledat de la 50 de metri înălţime pentru stoparea poluării şi a traficului sufocant din Capitală.

În zonă au fost comasate forţe importate ale serviciilor de intervenţie, ceea ce a perturbat uşor traficul rutier în Piaţa Universităţii.

La orice întrebare, indiferent cine i-ar fi pus-o, studentul răspundea cântând, laitmotivul fiind "copacul cu flori".

După ce un negociator al Poliţiei Capitalei a avut o discuţie cu el, apoi poliţiştii Secţiei 1 au identificat un prieten al protestatarului cu care a şi dialogat, tânărul a decis să-şi pună pantalonii şi să coboare.

Pe piept el şi-a pictat semnul păcii (flower-power), la fel şi pe contragreutatea macaralei unde se cocoţase gol.

Tânărul riscă o contravenţie pentru protestul său inedit, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Potrivit procedurii în astfel de cazuri, după ce protestatarul a coborât, un echipaj de poliţie l-a preluat şi l-a dus la Spitalul Alexandru Obregia, unde a fost consultat de specialişti, ei hotărând internarea lui Vlad G. pentru trei zile.

Paralel, Poliţia face investigaţii pentru a se stabili cum bărbatul a ajuns, luni, pe şantierul Teatrului Naţional din Capitală, la care se fac lucrări de reabilitare şi renovare.

Etichete: bărbat, TNB

0/0 COMENTARII
georgiana
17 Apr 21:06
+0
VOTURI
-0

Sa intelegem ca cine doreste un Bucuresti mai curat e un criminal?

Mai bine il internati pe oprescu la spitalul 9 mai javrelor care ati distrus tara.

dan
17 Apr 13:23
+0
VOTURI
-0

Ai dreptate

Una din aberatiile lui Oprescu este sa aduca traficul de centura prin mijlocul orasului.Pentru a face loc pasajului monstruos de sub piata Charles de Gaulle se intentioneaza taierea a 240(!)copaci de pe Bulevardul Aviatorilor si distrugerea acestei zone istorice.Rusine, orasul nu trebuie transformat intr-o autostrada !!

ioana
17 Apr 11:38
+0
VOTURI
-0

Il baga pe asta la psihiatrie pentru ca vrea copaci, stoparea poluarii si a traficului sufocant in Bucuresti-treburi absolut normale si decente in secolul in care traim. Si pe aia de vor gogomanii poluante gen autostrazi suspandate, parcari in centru istoric, pasaje si largiri de bulevarde in buricul targului ii lasa liberi, ba le mai dau si functii de decizie si orasul pe mana. Ne mai miram si ca avem din ce in ce mai multi bolnavi de cancer printre noi pe urma.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE