Studentul MORT într-o cameră din Regie a lăsat un BILET de ADIO: Sunt nemulţumit de... VIDEOTragedie marti seara intr-un camin studenţesc din Bucuresti. Un tanar de 22 de ani a fost descoperit fara suflare in camera unde era cazat. Pe masa, politistii au gasit un bilet de adio.

Scrisoare de adio
Scrisoare de adio

Moartea baiatului a fost atat de violenta incat i-a infiorat si pe anchetatorii chemati la fata locului. N-au mai avut ce face pentru studentul aflat intr-o depresie profunda, dupa cum avea sa o dovedeasca biletul de adio gasit langa el, scrie stirileprotv.ro.

"Sunt nemultumit de rezultatele de la facultate, stiu ca n-am sa fiu niciodata un medic bun", a scris tanarul, inainte sa-si ia viata. Nu a vorbit insa cu nimeni despre gandurile care il macinau, asa ca toti cei care il cunosteau au fost socati sa afle ca a murit.

Tanarul de 22 de ani, student în anul 4 la Medicina, statea in aceeasi camera cu sora lui, si ea studenta la aceeaşi facultate, cu un an mai mare. Ea este, de altfel, cea care l-a gasit dupa ce a spart usa ajutata de alti tineri din camin.

Georgian era student de nota 10, nici vorba de rezultate slabe, cum le descria tanarul. In momentul in care a fost admis la facultate, in 2013, era al 32-lea pe lista, cu media 9.65.

"A fost un elev eminent, a fost primul pe clasa, printre primii la liceu, olimpic national, nu si-a necajit parintii niciodata. Cartea era totul pentru el pentru ca altceva nu facea decat statea afara, noaptea privea cu telescopul, pe canapea, privea stelele si citea... biblioteci, invata tot timpul", spune o prietena.

Etichete: regie, sinucidere, student medicina, student mort, student mort regie

0/4 COMENTARII
Ion
10 Nov 15:26
+0
VOTURI
-0
Merge bine totul! Promovezi un subiect de film si castigi bani! Urgent spre Hollywood! Castiguri motivante in Industria Mondiala a Divertismentului! O adevarata provocare! Hollywood: magie si bani! Suntem gata sa te ajutam! Suntem in plina expansiune! Bogatia e la Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email : locmunca.office@gmail.com
Andrei
10 Nov 14:13
+0
VOTURI
-0
Cat de jegosi sa fiti, sa faceti click bait din biletul de adio al unui tanar?
Vlad
10 Nov 10:53
+0
VOTURI
-0
Despre "mortzi" numai de bine.
Despre Crisi, insa, toate injuraturile de mama. A murit un om, soldane. N-ai ceva mai bun de zis, atunci taci!
Cris
10 Nov 09:55
+0
VOTURI
-0
Treaba asta cu "a fost un copil cuminte, primul la invatatura, a luat chiar si coronitza" e cea mai penibila din toate in cazul unui tanar care a ales sa-si puna capat zilelor. La fel de sinistre sunt aplauzele la inmormantari. Nu exista nimic mai idiot decat sa aplauzi un om in drumul sau spre groapa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE