Studiourile Media Pro din Buftea, conduse de Polyana, fosta soţie a lui Nicu CeauşescuPolyana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, unul dintre cei doi fii ai dictatorului Nicolae Ceaușescu, și producătorul american de la Hollywood Donald Kushner, realizator al unor filme precum 7 Seconds, Andre, Tron, Legacy, Blitz și Monster (premiat cu Oscar), vor conduce Studiourile Media Pro din Buftea, cumpărate la sfârșitul anului trecut de către omul de afaceri și regizorul Bobby Păunescu.

Studiourile Media Pro din Buftea, conduse de Polyana, fosta sotie a lui Nicu Ceausescu (Foto amfostacolo.ro)
Studiourile Media Pro din Buftea, conduse de Polyana, fosta soţie a lui Nicu Ceauşescu (Foto amfostacolo.ro)

Ei vor forma noul Consiliu de Administrație al societății Studiourile Media Pro, alături de încă două persoane, cu un mandat valabil până în toamna anului 2019.

Lituanianul Aleksandras Cesnavicius, numit, în 2013, director general al Pro TV, companie deținută de Central European Media Enterprises, se va retrage din Consiliu.

În același timp, Studiourile Media Pro își vor schimba denumirea în "Bucharest Film Studios", anunţă profit.ro. 

Dacă Donald Kushner este un nume de referință pentru amatorii de filme americane, publicului românesc îi poate fi mult mai cunoscut numele Polyanei Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu și persoana preferată de Elena Ceaușescu mult timp după divorțul celor doi.

Polyana, cea despre care în regimul comunist se spunea că ar fi urmat la conducerea României, alături de Nicu, dacă familia Ceaușescu nu ar fi fost înlăturată de la putere prin Revoluția din 1989, a condus Consiliului Național al Pionierilor, fiind un membru marcant al Partidului Comunist Român.

Noră ascultătoare, Polyana s-a împrietenit repede cu Elena Ceaușescu, dar nu a reușit să îl convingă pe Nicu să o accepte de soție, astfel că au divorțat după circa un an și jumătate.

Etichete: ceauşescu, polyana, sotia nicu ceausescu, Studiourile Media Pro buftea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE