SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016. Elevii claselor a XII-a au continuat joi examenele din cadrul SIMULĂRII DE BAC 2016 cu proba la alegere a profilului şi specializării. B365.ro vă prezintă SUBIECTELE LA GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE LA GEOGRAFIE CLASA A XII-A, CONFORM EDU.RO.    

SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016

VEZI AICI BAREM GEOGRAFIE SIMULARE BACALAUREAT 2016

VEZI ACI SUBIECTE GEOGRAFIE SIMULARE BACALAUREAT 2016

SUBIECTE GEOGRAFIE SIMULARE BAC 2016, JOI 10 MARTIE:

 

- MODEL DE SUBIECT LA GEOGRAFIE CLASA A XII-A

BAREMUL DE EVALUARE ŞI NOTARE LA GEOGRAFIE CLASA A XII-A

SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016.

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice organizează în perioada 7 - 10 martie, la nivel naţional, simularea examenului de bacalaureat, pentru cei peste 345.000 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a.

Obiectivele simulării examenului de bacalaureat sunt familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul învăţământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum şi optimizarea pregătirii elevilor.

SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016.  Conform calendarului de desfăşurare a acestei simulări, luni, 7 martie, este prevăzută proba scrisă la Limba şi literatura română. Marţi, 8 martie, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă (pentru elevii care studiază în limbile minorităţilor naţionale), iar miercuri, 9 martie, proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie). Joi, 10 martie, exclusiv pentru elevii clasei a XII-a, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie.

SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016.

Notele obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog. În urma analizei rezultatelor, inspectoratele şcolare vor lua măsuri de monitorizare şi control, dar şi de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016.

Subiectele pentru simularea la nivel naţional a examenului de bacalaureat, diferenţiate în funcţie de filieră, profil şi specializare, sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe http://subiecte.edu.ro, încă din luna noiembrie a anului trecut. Subiectele sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi făcută, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de doi profesori din unităţile de învăţământ liceal în care elevii susţin evaluarea (unul dintre profesori fiind cel care predă la clasă).

Reamintim că anul trecut, rata de prezenţă la simularea examenului de bacalaureat - clasa a XI-a - a fost de 86,41% (128.052 de elevi). Dintre cei prezenţi, 28,51% au obţinut media generală peste 6 (cu note peste 5 la toate probele). La clasa a XII-a, prezenţa a fost de 147.454 de elevi (83,31%). Au obţinut media generală peste 6 (cu note peste 5 la toate probele) 38,77% elevi.

SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016. 

Modele orientative de subiecte, prin aceasta înţelegând atât subiectele folosite la simulările din anii precedenţi, cât şi subiectele pe care absolvenţii claselor a VIII-a şi a XII-a le-au avut de rezolvat în cadrul examenelor propriu-zise, începând cu anul 2011, sunt disponibile pe pagina special creată în acest sens, subiecte.edu.ro.

SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016.

Etichete: CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016., SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE

0/1 COMENTARII
Marius
10 Mar 20:34
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE