SUMMER WELL: Pahare reutilizabile la SUMMER WELL, în 2015SUMMER WELL 2015: SUMMER WELL va introduce, în premieră pentru festivalurile din România, paharele reutilizabile. 

SUMMER WELL: Pahare reutilizabile la SUMMER WELL, in 2015
SUMMER WELL: Pahare reutilizabile la SUMMER WELL, în 2015
Foto: facebook Summer Well

SUMMER WELL 2015:

După cum au anunţat reprezentanţii Summer Well pe Facebook, folosirea paharelor se va face astfel:

1. Lasi o garantie de 1 jeton la punctele special amenajate si primesti un pahar reutilizabil
2. Folosesti paharul pe durata unei zile de festival
3. Poti sa pastrezi paharul si sa iti incepi colectia de pahare Summer Well sau poti sa-l returnezi si sa-ti recuperezi garantia!
Nota: Odata ce ai iesit din spatial festivalului cu paharul, nu mai poti reintra cu el.

Festivalul Summer Well are loc, anul acesta, pe 8 și 9 august, la Domeniul Ştirbey din Buftea. Accesul va fi permis începând de la ora 15:00.

SUMMER WELL 2015:

Programul include următoarele trupe: Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Sohn.

În zona Orange, cei aflați la festival vor găsi jocuri, un photo wall unde își pot face fotografii și un studio de înregistrări unde pot cânta melodii de la Summer Well și se pot bucura apoi de înregistarea hitului interpretat.

SUMMER WELL 2015:

În plus, își vor putea achiziționa de la un stand dedicat diverse produse remesh, confecționate din bannere publicitare Orange. Toate fondurile strânse vor fi apoi redirecționate către Asociația Ateliere fără Frontiere, în sprijinul creării de noi oportunități de angajare pentru persoanele dezavantajate. 

Biletele mai pot fi achiziționate și din aplicația Summer Well sau online de pe www.easytickets.ro.

Aplicația oficială a festivalului Summer Well 2015, unde pasionații de muzică pot găsi toate informațiile necesare despre festival, este pentru device-urile cu sisteme de operare Android sau iOS și se poate descărca gratuit din Google Play și din App Store.

Etichete: festival, summer well, SUMMER WELL 2015, trupe summer well

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE