“Sunt aerofob, dar mă tratez”: cursuri destinate persoanelor cu teamă de zbor, joi, în CapitalăCompania Națională Aeroporturi București va demara, joi, evenimentul “Sunt aerofob, dar mă tratez”, care va avea loc joi în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă” București.

 “Sunt aerofob, dar ma tratez”: cursuri destinate persoanelor cu teama de zbor, joi, in Capitala
“Sunt aerofob, dar mă tratez”: cursuri destinate persoanelor cu teamă de zbor, joi, în Capitală
Foto: libertatea.ro

Evenimentul va lansa programul-pilot de tratare a anxietății în timpul zborului, susținut de Compania Națională Aeroporturi București, în parteneriat cu S.C. TAROM S.A. și PsyCons.

Cursurile vor fi asigurate de o echipă de psihoterapeuți specializați.

Printre participanții care și-au anunțat înscrierea în programul-pilot "Sunt aerofob, dar mă tratez", o premieră absolută în România, se numără cunoscuții actori Marius Bodochi, George Ivașcu și Tania Popa.

Inițiativa acestui proiect a fost determinată de obiectivul declarat al Companiei Naționale Aeroporturi București de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate, luând în calcul faptul că, din punct de vedere statistic, 1 din 5 oameni suferă de aerofobie, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

Etichete: Aeroportul Henri Coandă, Aeroportul Otopeni, Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti, sunt aerofob deci ma tratez

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE