"Sunt aerofob, dar mă tratez",proiectul de tratare a anxietăţii în timpul zborului, se încheie mâineSesiunea finală a cursului "Sunt aerofob, dar mă tratez" se încheie sâmbătă. În ultima sesiune, persoanele cu anxietate de zbor vor fi pasageri reali ai unui zbor.

"Sunt aerofob, dar ma tratez",proiectul de tratare a anxietatii in timpul zborului, se incheie maine
"Sunt aerofob, dar mă tratez",proiectul de tratare a anxietăţii în timpul zborului, se încheie mâine
Foto: cotidianul.ro

Sesiunea finală a cursului "Sunt aerofob, dar mă tratez" va avea loc sâmbătă, începând cu orele 11.30, anunţă Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), într-un comunicat de presă.

În ultima sesiune, cursanții, persoane cu anxietate de zbor vor fi pasageri reali ai unui zbor realizat cu o aeronavă TAROM, iar aterizarea va avea loc pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

"Evenimentul încheie proiectul-pilot de tratare a anxietății în timpul zborului, organizat de Compania Națională Aeroporturi București, în parteneriat cu S.C. TAROM S.A. și PsyCons. Cursurile au fost asigurate de o echipă de psihoterapeuți specializați, iar inițiativa acestui proiect a fost determinată de obiectivul declarat al Companiei Naționale Aeroporturi București de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate", anunţă CNAB în comunicatul citat.

Etichete: aeroport, sunt aerofob deci ma tratez, zbor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE