"Sunt gay şi sunt ok. Staţi liniştiţi, n-o să vă pun mâna pe fund."GayFest continuă sâmbătă cu Marşul Diversităţii. Mai mulţi reprezentanţi ai minorităţilor sexuale vor defila în Bucureşti pe traseul Bd. Unirii-Piaţa Constituţiei-Parcul Izvor, începând cu orele 17. Cătălin este unul dintre ei. "Sunt gay", le-a zis colegilor din prima zi a clasei a noua. "Cu toate astea, stați liniștiţi, n-o sa vin să vă pun mâna pe fund". Spune că lumea din România nu e tolerantă în privința homosexualității, însă el n-a avut probleme aici și n-ar vrea să locuiască altundeva, "mai ales că s-a deschis H&M și la noi".

Catalin b365
Cătălin b365

 

"O să mă reperezi repede", mi-a zis la telefon înainte să ne-ntâlnim. Și aşa a fost. Purta un sacou gri în carouri, skinny jeans şi ochelari de soare cu ramă turcoaz. Mărunt de statură, se mişca rapid printre oamenii de la pasajul Universităţii. Am făcut cunoştinţă oficial, şi-a trecut mâna prin păr de vreo două ori şi am plecat spre cafenea. Am aflat că are 25 de ani şi a terminat Comunicarea şi Relaţii Publice la SNSPA. Momentan, este specialist în PR la o firmă canadiană.

M.B.: Cătălin, când ai realizat că eşti homosexual?

C.V.: Pe la vreo 12 ani. A fost simplu să-mi dau seamă. Știi, băieţii întorceau capul după fete. Eu întorceam capul după băieţi. Și-am avut o perioadă de genul "Ok, eu de ce fac asta? Da-mi place, ştii?"

M.B.: Ai împartăşit cu cineva imediat sau a durat ceva timp până să poţi discuta despre asta?

C.V.: În şcoala generală n-am prea zis. Colegii probabil bănuiau, dar niciodată nu le-am spus nimic- deşi viaţa sexuală mi-am început-o cu mult înainte de clasa a VIII-a, pe la vreo 12 ani. Abia în clasa a IX-a le-am zis din prima zi colegilor de clasă. "Știţi, eu sunt gay." La început n-au crezut, au zis că vreau să ies în evidenţă.

M.B.: Părinţilor le-ai spus? Cum au reacţionat?

C.V.: Doar mamei mele, doar ea ştie. I-am spus pe la vreo 18 ani. Pur şi simplu: "Mamă, ştii, eu sunt gay." Ș-a fost un pic amârâtă, s-a gândit că asta înseamnă că n-o să aibă nepoţi. Dar a acceptat repede, m-a întrebat dacă am prieten- eu eram într-o relaţie de trei ani şi jumătate. Când a auzit mama că-i şi arab tipul, i-a picat faţa. Dar i-am făcut cunoştină cu al doilea prieten al meu. Și se înţelegeau foarte bine, îşi beau cafelele împreună. Eu deja nu mai existam. Tata însă ştia că-i doar un prieten care vine pe la mine.

M.B.: Tatăl tău nu bănuieşte nimic?

C.V.: Poate a bănuit ceva la un moment dat, dar este într-atât de homofob încât refuză ideea asta. Și nu, n-o să-i spun nimic. I-aş face un foarte mare rău şi lui, probabil şi mie. El este un tip extrem de credincios, citeşte revista Patriarhiei, n-ar accepta, mai ales din perpectiva religiei. Dar acasă mă port natural, nu mă prefac, iar tata aşa mă ştie şi mă consideră normal. Poate dacă aveam un frate hetero sau ceva de genul ăsta, ar sesiza diferenţa. Dar nu e cazul.

M.B.: Referitor la nepoţii mamei tale, te gândeşti să-ţi formezi o familie?

C.V.: Nu vreau să mă căsătoresc, probabil că mi-aş dori copil. Dar, având în vedere că poţi adopta sau găsi o mamă-surogat şi , având în vedere că eu am fost adoptat, cred că mai degrabă aş adopta în copil.

M.B.: Crezi că un copil crescut de o familie de homosexuali va fi diferit de unul crescut de o familie tradiţională?

C.V.: În primul rând, nu l-aş creşte într-o familie homosexuală. Nu sunt de acord cu adopţia de către cuplurile gay. Pentru că se poate deregla pe fond psihic copilul respectiv. Oricât de mult i-ai spune că e ceva normal, în momentul în care ar ajunge la şcoală ar da de faza cu tati-Mihai şi mami-Bogdan. Eu aş creşte un copil singur. Și nu m-aş întâlni cu bărbaţi de faţă cu copilul. Nici pentru căsătoria în sensul de căsătorie nu sunt pro. Da, ok, parteneriatele civile sunt ok. Îţi oferă anumite drepturi legale, poţi să-ţi faci un credit împreună ca să nu plăteşti ca tâmpitul o bancă ani de zile pentru o geantă Louis Vuitton, cum am făcut eu, să mai plătească şi altcineva (râde).

M.B.: Cum priveşti tu homosexualitatea? Multi spun ca e ceva genetic ori o boala, ce crezi tu că este?

C.V.: O boală sigur nu e. Chiar a fost scoasă oficial de pe lista bolilor încă din 1975 de către APA, American Psychological Association. Ceva genetic nu ştiu dacă e, eu am fost adoptat şi nu cunosc antecedentele din familie. Pur şi simplu e o chestie cu care te naşti. E a ta şi atâta tot.

M.B.: Unde cunoşti persoane ca tine? Mă gândesc că mulţi homosexuali se ascund şi e greu să-ţi dai seama din prima.

C.V: Mulţi se ascund, mulţi nu se ascund, depinde. Și-mi dau seama, au trecut vreo doi pe lângă noi mai devreme (chicoteşte). Și există site-uri de socializare de tip facebook. Exista un club şi în Bucureşti, în Cluj şi Timişoara sunt câte două. La noi e doar unul, dar a început să fie cam naşpa că e populat de cocalari. Nu sunt rasist, n-am nici un fel de treabă, dar când vezi toţi cocalarii, nu-ţi mai vine să ieşi…

M.B.: Cum e acceptată homosexualitatea în România?

C.V.: Eu unul nu am avut probleme din cauza asta. Am fost unul dintre cazurile fericite. Mi-am făcut coming out-ul treptat şi a fost totul ok. Dar, în general, nu există prea multă acceptare. Ține mult de mentalitate. Și în România mentalitatea s-ar schimba foarte greu. N-ai cum să schimbi gândirea generală, n-ai cum să schimbi Patriarhatul. Mentalul colectiv românesc nu e pregătit pentru aşa ceva. Peste vreo 20 de ani poate.

M.B.: Am citit pe blogul tău c-ai avut la un moment dat un conflict cu senatorul Iulian Urban cu privire la organizarea Gay Fest. Povesteşte-mi ce s-a întâmplat.

C.V.: Da, m-am certat cu Urban pentru că nu era de acord cu organizarea paradei gay în Bucureşti. Dar ceea ce nu înţeleg oamenii este că parada este punctul final. Sunt o grămadă de acţiuni culturale, educative, proiecţii de film, expoziţii de fotografie, pictură. Dar presa prezintă totul într-un mod oarecum homofob. Dacă intri pe acceptromania.ro, de exemplu, o să vezi programul Gayfest, e un întreg festival.

M.B.: Prietenia dintre o femeie şi un bărbat homosexual a devenit deja clişeu. E adevărat că se nasc prietenii frumoase şi complete între o femeie şi un homosexual?

C.V.: E un clişeu, dar e adevărat. Adică eu mă gândesc la prietenele mele foarte bune care în momentul în care au aflat că sunt gay au avut o reacţie de genul "Vai, te iubesc!" Eu am rămas un pic perplex, adică "Da’ de ce mă iubeşti? Nu mă aştept să mă iubeşti tu, până la urmă"(râde). Și prietenia cu fetele e frumoasă. Ele se simt în largul lor cu mine, se simt protejate- am prietene foarte bune care n-au nicio problemă să se schimbe de faţă cu mine, de exemplu.

M.B.: E mai puternică prietenia cu o fată decât cea cu un bărbat?

C.V.: Da. Lumea gay la noi e o lume care se mânâncă "ca şi câinii". Era o fază în emisiunea lui Mircea Solcanu (acesta fiindu-mi cunoscut, de altfel), în care era invitată o piţipoancă gen Simona Sensual, şi tipa a zis la un moment dat: lumea asta mondenă e ca şi câinii, s-ar mânca între ei. Aşa-i şi lumea gay. Dar am şi câţiva prieteni-băieţi hetero. E ok.

M.B.: Au fost prietenii pe care le-ai pierdut după ce ţi-ai dezvaluit orientarea?

C.V.: Nu. Nici măcar prieteniile cu cei hetero. Am foarte puţini prieteni-băieţi hetero, ce-i drept, dar asta pentru că n-am subiecte comune cu ei.

M.B.: Nu simti niciodata ca esti privit altfel de barbatii cu care lucrezi din cauza că eşti homosexual? La locul de muncă, de exemplu.

C.V.: Ba da, managerul de la un fost job nu mă suporta din cauza orientării. Și i-am zis-o-n faţă în momentul în care mi-am dat demisia: eşti un homofob cretin. Bine, eu eram într-o adunătură de contabili şi oameni care văd doar prin ochelarii lor de cal. Chiar ş-aşa, n-am avut niciun fel de problemă cu nimeni, mi-am văzut de treaba mea, mi-am pus frumos steguleţul gay pe birou din prima zi. Nu m-a întrebat nimeni ni-cio-da-tă de ce-i acolo.

M.B.: Dar te priveau diferit?

C.V.: Da, mă priveau diferit, şi fetele, nu doar bărbaţii. Dar eu de la bun început am venit fără gândul să-mi fac prieteni, nu era mediul meu. Eu am şi o atitudine libertină, gen "I don’t care" "Je m’en fiche", chiar nu mă interesează. Și atitudinea asta mi-a prins bine întotdeauna. Sunt unul dintre cazurile fericite care n-a avut niciun fel de problemă, nu mi-e teamă să ajung în faţa cuiva şi să zic "Da, domn’e, eu sunt gay", pentru că, dacă aş da peste un homofob şi mi s-ar întâmpla ceva, aş ştii cum să aplic legea foarte bine.

M.B.: Tu te-ai afişat cu cineva în public?

C.V.: Da, am mers cu cineva de mână pe stradă. Ba m-am şi sărutat în parc la un moment dat cu un tip. Au fost câteva babe care şi-au făcut cruce şi-atât. N-a fost cine ştie ce chestie.

M.B.: Crezi că-i diferit privit lesbianismul faţă de homosexualitate?

C.V.: Da, un tip hetero dacă vede două fete-n pat e ceva de genul: oau, cat de tare. La doi bărbaţi toată lumea e "bleah, ce scârbos". Frate, e acelaşi lucru, e acelaşi lucru!

M.B.: Ai fost vreodată atras de o fată?

C.V.: Nu, niciodată. Deşi m-am sărutat cu o tipă odată- dar sărutu-i sărut, poţi să-l faci cu oricine, nu-i problemă. Dar chiar n-am fost atras sau curios prea mult.

M.B.: Crezi c-ai păstrat câteva trasaturi hetero ? Faci galerie la vreun meci cu berea-n mână, spre exemplu?

C.V.: Nu, nu, asta mi se pare o mârlănie, un cocalarism infect. Dar, băi, până una-alta, sunt băiat, nu fată. Dacă voiam să fiu fată, eram transexual, dar nu, nu este cazul. Am trăsături masculine de bază; ok, pot fi şi efeminat. Am într-adevăr pasiunea care nu-i deloc hetero: chestia cu moda. N-ai să vezi un tip straight că se pune în faţa magazinului, cum am făcut eu, şi să zică cot la cot cu tine "uite cât de mişto e geanta asta Dior", never n-ai să vezi aşa ceva. Ei nu se uita la chestii feminine. Dar mi-a prins bine şi partea asta. Eu m-am purtat natural şi lumea şi-a dat seama că sunt gay şi, când m-au întrebat, le-am confirmat.

M.B.: Dacă ţi-ai putea schimba orientarea, ai face-o?

C.V.: Nu. Absolut, mai absolut ca vodka, nu. (râde)

M.B.: O ultimă întrebare, Cătălin. Ce sfat i-ai da unui tânar care isi da seama ca e gay?

C.V.: Să-şi asume orientarea ca pe ceva normal, într-un fel extrem de natural: ăsta sunt, aşa trăiesc. Dacă mă acceptaţi aşa cum sunt, ok, dacă nu, nu dau doi bani pe voi- sunt poate heterofob la faza asta… (râde)

Etichete: gayfest, realitatea

0/3 COMENTARII
Mineah
04 Apr 17:41
+0
VOTURI
-0
Comentariul este pentru C1p1-ul, legioar homofob,xenofob, rasisit care nu are ce cauta pe net in sec.XXI
Mineah
04 Apr 17:36
+0
VOTURI
-0
Esti cel mai cretin si idioi, spanzura-te, iti platesc eu sapunul si sfoara!
Daniel
22 Sep 00:16
+0
VOTURI
-0
libertin = usuratic, inafara de asta, foarte fain interviul! respect pentru baiat :) eu nu am "iesit din dulap" inca
don camilo
01 Jul 09:32
+0
VOTURI
-0

egal cum vrei sa le zici ce fac ei nu este ceva natural si de aceia nu pot fi considerati normali si de aceia nu vreau sa fiu tratat egal cu ei sau sa fie recunoscuta ca o normalitate ce ei fac.ei sunt homosexuali si trebue sa li se zica asa ca asta sunt si in ochi unor oameni ca mine este o mare rusine pentru un barbat care practica o forma sexuala care se deosebeste de cea intre un barbat si o femee ca altfel ar trebui sa gasim ca ar fi normal orice forma de sex si ar fi absurd,nebunie.

Cătălin Vieru
01 Jul 09:50
+0
VOTURI
-0

Din fericire ceea ce spui ca vrei nu ramane decat la stadiul de vointa, atat!

Din nefericire, Romania nu evolueaza cu oameni care au aceleasi vointe ca tine, chiar risca tinda cu pasi siguri si fermi spre involutie.

Ar fi pierdere de timp sa iti dau argumente si contrargumente care sa demonteze ceea ce ai scris, fie vorba intre noi, ceva mai slab decat un elev de clasa a II-a care inca nu a facut cunostiinta cu gramatica romana.

In fine... Nu mai continui ceea ce, cu siguranta, nu poate fi procesat de capacitatea ta cognitiva, inca in stadiul de amoeba proteus. ;)

gogu
01 Jul 00:17
+0
VOTURI
-0

Tare amuzanta tipa asta care s-a semnat cu "anca".Ce am inteles eu din toate comentariile de mai sus este ca homosexualii nu vor sa fie discriminati si pentru asta vor sa fie in mod special recunoscuti ca o categorie aparte a speciei umane.

Ceva in genul: "noi vrem sa fim speciali pentru a trai in normalitatea voastra". Pare sofism nu? Sau e doar amuzant. :)Oamenii sunt deranjati de faptul ca homosexualii prin promovarea Mass-Media foarte puternica vor sa confiste normaliatea sau sa o modifice adaugand un nou model catre care sa tindem.Parerea mea de nestiutor. :)

Cătălin Vieru
01 Jul 10:11
+0
VOTURI
-0

Sofismul omului de paie, oare?! Retoric.Nu stiu ce reiese c-ar vrea comunitatea LGBT din Romania pt. ca in mod clar nu dr pot distinge niscaiva doleante precise!

Dar stiu ce trebuie sa privim liber, asa cum se reflecta in realitatea mediului social mioritic. Special am spus "mioritic" ... Pentru ca nici dupa 22 de ani si jumatate nu se poate spune ca s-a depasit stadiul transhumantei la nivelul mentaluilui colectiv, desi in mod paradoxal alegoria Romania reala - Romania europeana "minte frumos" printr=o forma (falsa imagine) a unui fodn (fond = multime vida) inacceptabila... Dar acceptata de romani! :|

LEONTE
30 Jun 23:56
+0
VOTURI
-0

Cum adica gay si lesbi e acelasi lucru? In primul rand lesbi e fara fecale.

:)))
01 Jul 00:02
+0
VOTURI
-0

true :P

point spotted

Cătălin Vieru
01 Jul 07:17
+0
VOTURI
-0

Este vorba despre identitatea de gen sexual: persoana care simte atractie emotionala, si fizica fata de o persoana de acelasi sex.

Quot erat demonstrandum => gay = lesbi.

:)))
01 Jul 12:42
+0
VOTURI
-0

everybody knows

caca, not good :P

p1c1ul
30 Jun 23:24
+0
VOTURI
-0

si daca imi pui mana pe fund,eu nu pot sa iti "fut" um pumn????

Cătălin Vieru
01 Jul 07:15
+0
VOTURI
-0

Probabilitatea sa pun cuiva necunoscut mana pe fund - indiferent de orientarea sexuala si de contextul stuational - este egala cu o multime vida.

Dor
30 Jun 23:19
+0
VOTURI
-0

Cutumele civilizatiei actuale cer sa nu jignim un homosexual, sa nu il tratam altfel decit pe ceilalti. Dar asta cere efort, pentru ca interior, ni se stringe stomacul, oricit de civilizati am fi. Asa ca, dragi homosexuali, va rog, pastrati-va orientarea secreta, doar pentru voi, pentru a nu-i obliga pe cei din jur sa se prefaca. Fiti si voi civilizati.

Ce rost a avut, Catalin, sa-ti afisezi public orientarea? De unde rautatea de a-i pune pe ceilalti - care nu au nicio vina pentru alegerile tale si nici pentru repulsia instinctiva - sa se gindeasca la homosexualitatea cu care ei nu au nicio treaba si se prefaca ca-i totul OK? Intr-o zi vor obosi.

Gabriel
30 Jun 20:27
+0
VOTURI
-0

Nu inteleg de ce trebuie sa puneti pe toti peretii stirea ca sunteti altfel?Ce importanta are?Daca ai fi altfel in sensul ca nu poti gandi decat in formule matematice ar fi ceva sa fi altfel.Dar asa,ce pe tine te intereseaza ca eu sunt normal si am trei copii?

Cătălin Vieru
30 Jun 21:45
+0
VOTURI
-0

Consider deopotrivă NORMAL și ceea ce spui tu, de-a avea 3 copii, hetero fiind, dar și ceea ce înseamnă o persoană de tip LGBT ( lesb, gay, bisexual, transexual). Nu văd de ce-aș diferenția 2 persoane pt. orietntarea sxuală! ;)

Cătălin Vieru
30 Jun 19:53
+0
VOTURI
-0

Am reușit să citesc toate comentariile, deși nu credeam să am atât de multă răbdare, cu toate că eu sunt cel intervievat de Miruna Brădulete...

Constat faptul că acea supradoză de homofobie ce exista până acum un an sau doi, nu prea mai există... din fericire!

Drept care, nu cred că aș mai avea ceva de adăugat, tot ce am avut de zis, am zis în acest interviu și nu îmi stă în caracter să fiu redundant. :)

:)
30 Jun 21:05
+0
VOTURI
-0

Nu are cum sa nu existe, e o latura umana absolut normala ;)

Pur si simplu lumea a înțeles ca sunt alte metode de a-i evita/exclude, nu are rost sa se dea in spectacol.

Jean Valjean
30 Jun 16:35
+0
VOTURI
-0

Asta e un individ extrem de mincinos. Catalin Vieru pe numele lui real. Nu lucreaza nicaieri, isi cumpara in fiecare week-end droguri usoare de la anumite eprsoane cunoscute ca livreaza pe ascuns. Imprumuta bani de la toata lumea fara sa-i mai inapoieze si, mai mult decat atat, fura, dar fura in draci de prin casele oricui intra. Mare atentie la acest carnat, 3 sferturi din ce a spus aici e minciuna pura. Vierule daca te mananca in fund, mergi tata de te scarpina cu un picior de masa.

meme
30 Jun 13:22
+0
VOTURI
-0

Adevarul este ca multi dintre cei care sunt impotriva homosexualitatii vin dintr-un fond ultra-religios, conservator. Genul de persoane pentru care faptele sunt bune sau rele. Pentru care faptele asa zis bune merita rasplatite, iar cele rele pedepsite. Faptele rele atrag asupra celor care le fac un soi de intinare spirituala, murdarire, ducand la depravare.Din nou, religia intuneca mintile.

:)
30 Jun 13:30
+0
VOTURI
-0

Adevarul e ca te cam înșeli.

E scuzabil :)

anca
30 Jun 13:33
+0
VOTURI
-0

daca sunt proveniti din fondul ala ultra-religios si conservator, de ce nu aplica legile biblice in viata de zi cu zi? de ce nu respecta toate poruncile exact asa cum au fost scrise? de ce ii judeca pe altii inainte de a se uita la sine?

nu, meme. le-ar placea lor sa fie considerati drepti, neintinati, pastratori de traditii, cei in masura a-i judeca pe altii... insa in mare parte sunt doar ipocriti, care spun ce spun pentru ca asa au fost invatati si nu pot sau nu au capacitatea mintala sau sufleteasca de a-si judeca aproapele asa cum se judeca pe sine (asa cum ii invata in realitate religia...) mai simplu, o fac din spirit de turma. e mai bine in mijlocul turmei, decat pe margine, expus. si ca sa ii protejeze turma, e nevoie sa alerge in acelasi pas.

si atunci ii ataca pe cei din minoritatile sexuale, pe cei de alte etnii, pe cei de alte religii, pe femei, pe cei bolnavi, pe cei handicapati, pe cei care sunt "altfel" decat turma.si daca le spui ca nu turma, ci cei care sunt "altfel" decat turma, duc specia inainte, se intorc la reproducere, de parca simpla reproducere ar asigura si progresul. de aia sunt pline orfelinatele, de aia mamele isi ucid pruncii, de aia isi bat parintii copiii, de aia nu progreseaza specia... din vina "celorlalti". niciodata a lor.

Aiurea
30 Jun 12:08
+0
VOTURI
-0

Singurul lucru de apreciat este ca de data asta o sa fie undeva izolați, cu accesul publicului interzis.

Daca ar proceda si mass-media la fel cred ca ar fi foarte ok.

anca
30 Jun 12:28
+0
VOTURI
-0

heteroxualitatea uber alles. da, ai progresat muuult de tot de cateva zeci de ani incoace. dar ai mers in directia gresita.

Hm...
30 Jun 12:38
+0
VOTURI
-0

Nu vrei sa citești in DEX ce înseamnă degenerat ai sa scrii aici sa vedem cine e cu evoluția?

Când o comunitate are niște principii morale/etice, le apăra.

M
30 Jun 11:48
+0
VOTURI
-0

Nu cred ca daca vede cativa oameni cu pancarte care spun ca iubesc pe cineva de acelasi sex ii determina sa faca la fel. Pur si simplu le transmite mesajul ca, daca au simtit vreodata la fel, e ok, nu-s mai putini oameni decat noi. Nu te face homosexual faptul ca vezi un homosexual, sa fim seriosi

Aiurea
30 Jun 12:00
+0
VOTURI
-0

Normal ca nu te fac dar iti provoacă reactii de aversiune fata de ceva anormal

Pribeagul
30 Jun 11:47
+0
VOTURI
-0

De ce incearca unii (repet unii) gay sa-ti atribuie mincinos o aversiune fata de sexualitatea lor, care n-are cum sa te intereseze, cand este evident fapt ca singurul aspect deranjant este comportamentul lor social ?Raspunsul este foarte simplu: pentru ca vor un statul social privilegiat.Sa luam cazul de fata:Catalin se considera un iluminat pentru simplul fapt ca-i gay, iar pe romani niste retrograzi (inapoiati cu cel putin 20 de ani). Asta nu-i discriminare ?Cu totii avem probleme la locul de munca, insa respectam totusi o ierarhie. Catalin vrea sa-si jigneasca la liber seful. Asta nu-i discriminare vis-a-vis de ceilalti ?Cu totii avem din cand in cand anumite probleme nedorite pe care intelegem sa le rezolvam - dupa cum este si firesc - mai intai pe cale amiabila. Catalin trece direct la amenintari cu legea. Asta nu-i discriminare ?

M
30 Jun 11:52
+0
VOTURI
-0

N-a zis niciunde ca-s inapoiati, a zis c-o sa mai dureze cel putin 20 de ani pana cand o sa accepte ca exista si persoane diferite si ca nu-s anormali pentru ca-s diferiti.

Toata lumea se plange de sef. Si da, toti sefii se iau de angajati. E normal, nu e normal cand sefii se iau de angajati din cauza a ceea ce iubesc. Amenintari cu legea in caz ca se ia cineva de el. Sau ti se pare normal sa primeasca amenintari si sa stea cu mainile-n san?

anca
30 Jun 12:35
+0
VOTURI
-0

cand mie mi-a pus seful mana pe fund a treia oara dupa ce il avertizasem ca nu ma il consider interesant, nu vreau relatii la locul de munca, nu apreciez gesturile "tandre" si as dori sa respecte distanta, l-am amenintat cu judecata pentru hartuire sexuala.

pe mine m-a lasat in pace. a inceput sa faca gesturi tandre cu o femeie casatorita. se vede pe fata ei ca nu accepta, insa nu spune nimic pentru ca nu vrea sa isi piarda locul de munca.

ma intreb ce ar spune sotul ei? e ok sa fii agresat / hartuit sexual la locul de munca pentru ca cel care hartuieste este sef sau barbat (fata de o femeie)? e ok sa accepti discriminarea, daca exista, pentru ca cel care discrimineaza e intr-o pozitie de putere?

ma speriati, fratilor. transmiteti ca e normal sa accepti orice, numai sa ai un loc de munca... pai maine-poimaine va fi normal sa stai calma sa te violeze seful, numai sa nu te dea afara. sau sa faca glumite de om simpatic ca sa rada heterosexualii si homosexualii in the closet, ca sa destinda atmosfera, nu conteaza ca te distruge psihic...

Andreea
30 Jun 11:33
+0
VOTURI
-0

Pai nu, tu chiar NU trebuie sa accepti ce face alt om cu viata lui.

Nea Cata
30 Jun 11:44
+0
VOTURI
-0

Ma doare-n cot ce fac POPONARII cu viata lor. Am spus destul de clar ceea ce ma deranjeaza. Faptul ca afiseaza ANORMALITATEA intr-o lume care se vrea normala. Cultul homosexualitatii RISCA sa devina MODEL pentru copiii nostri ...care POATE vad un EROU in nu'sh'u ce Gaultier sau Bote .... TOTAL GRESIT ! Capisci?

Nea Cata
30 Jun 11:29
+0
VOTURI
-0

Si criminalii si bolnavii psihic sunt TOT oameni, nu? Hai sa-i acceptam si pe ei.... Ma doare-n....cot(era sa gresesc) de Asociatia AMERICANA de Psihologie ... Daca spuneau ca a fi PEDOFIL, nu e o boala ....NU INSEAMNA CA TREBUIE SA ACCEPT SI EU ... Sunt homofob...si asa o sa fiu TOATA VIATA !

anca
30 Jun 13:39
+0
VOTURI
-0

bine, bravo (ca la...). nu accepta si continua sa fii mandru de intoleranta ta. nu uita sa pocnesti un tigan pe strada, daca tot te-ai apucat. iar la inchisoare, cand te intalnesti cu prietenii lui, o sa canti alta melodie.

Alex
30 Jun 11:08
+0
VOTURI
-0

Nici una Cris, nici una. Daca ne uitam in dictionar vedem ca sunt doua lucruri total diferite.

Cris
30 Jun 11:13
+0
VOTURI
-0

Parerea mea e ca nici nu e nevoie de dictionar pentru lucruri atat de elementare; iar cei care le compara si pun semnul egal intre ele sunt imbecili de-a dreptul.

Vali
30 Jun 11:16
+0
VOTURI
-0

Cred ca este, se se numește degenerare

unu
30 Jun 10:59
+0
VOTURI
-0

@Cris

Nici pedofilii si nici poponarii n-au cerut sa fie ceea ce sunt. Au doar alte preferinte decat ale celorlalti. De ce sa nu fie cu totii tolerati? Nu?! E ok sa fii gay, doar! De ce nu si pedofil? Doar intreb, nu dau cu parul. Sunt si pedofilii oameni - nu? Trebuie sa-i acceptam asa cum sunt.

Cris
30 Jun 11:01
+0
VOTURI
-0

Ti se pare ca esti amuzant? :)

M
30 Jun 11:23
+0
VOTURI
-0

Homosexualitatea presupune consimtamant reciproc. Pedofilia nu. Simple as that

Alexe Emil
01 Jul 03:12
+0
VOTURI
-0

Gay-ului ii place cand il "arde" altul si o face de buna voie. Copilu' e obligat sa faca asta, sub amenintari sau vatamari corporale. Daca nu vezi diferenta, amice, esti prost.

Dan
30 Jun 10:56
+0
VOTURI
-0

Parea mea este ca cei carora le este teama de homosexuali si ii blameaza de fapt nu sunt siguri de sexualitatea lor.

Hm...
30 Jun 12:33
+0
VOTURI
-0

Scoateți tot felul de perle....

Dupa teoria ta dacă am blama un hot suntem hoți și noi.

Poate mai judecati si cu altceva decat ....u

VF
01 Jul 05:16
+0
VOTURI
-0

Teama sau dezgust?

unu
30 Jun 10:53
+0
VOTURI
-0

Spuneti va rog ca sunt publicate doar comentariile PRO. Ca stie lumea o treaba. Rusine sa va fie! Site de 2 bani!

Cris
30 Jun 10:56
+0
VOTURI
-0

Papusel, xenofobia, rasismul si discriminarea sunt interzise prin lege. Poate d-aia ti-au sters tie comentariile alea imbecile pe care le-ai postat inainte.

Cris
30 Jun 10:53
+0
VOTURI
-0

Care e legatura dintre homosexuali si pedofili? Ca nu ma prind.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE