Super-bilet jucat de un bucureştean la pariuri: şi-a înmulţit banii de 138 de oriCunoştinţele în ceea ce priveşte fotbalul i-au multiplicat unui jucător la pariuri banii de 138 de ori. Un jucător din Bucureşti, pe nume "Catalin O", a câştigat un bilet surprinzător, la winmasters.com, cu o cotă cumulată de 138, după ce a pariat 45 RON pe un bilet combo de 6 şase meciuri. Astfel, a intrat în posesia unei sume de 6231,10 RON.

Biletul câştigător:

Austria – Ţara Galilor – Ambele Echipe Marchează (2.02)
FC Brest - Dinamo Bucureşti – Rezultat Final 2 (2.80)
FC Magdeburg - Hamburger SV – Rezultat final 2 (2.08)
Turcia - Ucraina – Total Goluri Turcia – Peste 1.5 (2.48)
Kosovo - Croaţia – Oaspeţii Marchează în Ambele Reprize(2.26)
Arabia Saudită - Australia - Oaspeţii Marchează Peste 1.5 Goluri (2.10)

winmasters.com, una dintre cele mai respectate case de pariuri din România, oferă clienţilor săi o arenă internațională de gaming, o platformă completă, ce pune la dispoziţia pasionaţilor de online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, într-un mediu prietenos și incitant. winmasters.com este un brand de gaming dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor, în urma unui feedback activ primit de la aceştia. Site-ul oferă o platformă extrem de receptivă, orientată către fiecare utilizator în parte, bazată pe o interfață modernă, uşor de personalizat şi organizat, oferind acces instant către cele mai importante informații.

Brandul winmasters.com a fost dezvoltată de o echipă profesionistă, cu vaste cunoștințe și experiență în industria de gaming, oferind românilor cea mai bună experiență de jocuri de noroc existentă în online.

Etichete: bilet castigator pariuri, bilet pariuri, pariuri, winmasters, winmasters.com

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h