Suporterii steliști care vor protesta sâmbătă NU vor avea acces în Complexul SteauaClubul Sportiv al Armatei Steaua a anunțat că suporterii care vor participa la mitingul de sâmbătă, organizat de un fost lider al galeriei steliste, nu vor avea acces în complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

Suporterii stelisti care vor protesta sambata NU vor avea acces in Complexul Steaua
Suporterii steliști care vor protesta sâmbătă NU vor avea acces în Complexul Steaua
Foto: puterea.ro

"CSA Steaua Bucureşti nu poate permite accesul suporterilor stelişti în complexul Ghencea pentru desfăşurarea unui miting din motive temeinice. În conformitate cu prevederile regulamentelor militare în vigoare, în incinta unităţilor militare/cazărmilor nu pot fi permise greve, manifestaţii, proteste sau orice întruniri de acest gen. Complexul Steaua se află sub incidenţa unei astfel de prevederi, fiind nu doar un complex sportiv, ci şi o cazarmă militară cu indicativ specific. Mai mult, instituţia noastră nu poate derula nici o formă de protocol, parteneriat sau înţelegere scrisă cu persoane nejuridice, indiferent de forma în care acestea se recomandă (de exemplu, «reprezentant al adevăraţilor suporteri stelişti»). Pentru manifestaţii desfăşurate în exteriorul perimetrului complexului Ghencea sau în împrejurimi, aprobarea desfăşurării acestora o dau organele abilitate, conform prevederilor legale. Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti înţelege pe deplin dorinţa suporterilor stelişti de a-şi exprima paşnic opiniile legate de situaţia brandului Steaua Bucureşti şi a echipei de fotbal, dar nu poate veni în întâmpinarea acestora decât în condiţii de deplină legalitate", se arată în comunicatul Clubului Sportiv al Armatei, citat de Mediafax.

CITEȘTE ȘI: Steaua lui Becali a ajuns la un acord cu Clubul Sportiv al Armatei

Fostul lider al galeriei steliste Jan Pavel organizează, sâmbătă, de la ora 14.00, un miting la Stadionul Steaua din Bulevardul Ghencea, sub deviza "Pe 24 octombrie ne luăm clubul înapoi", cu referire la gruparea de fotbal patronată de Gigi Becali.

Etichete: Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, miting Steaua, Steaua Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE