Supralărgirea Bulevardului Ghencea e aproape gata! Când vom putea circula pe noul drumVești excelente pentru bucureșteni. Gabriela Firea a făcut anunțul cel mare. Primarul General al Capitalei anunță finalizarea Supralărgirii Bulevardului Ghencea și totodată a precizat data la care putem circula pe noul drum.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Într-o postare pe pagina personală de facebook, Gabriela Firea anunță că se fac ultimele pregătiri la proiectul de Supralărgire a Bulevardului Ghencea, iar în luna august se va putea circula pe noul drum.

Potrivit acesteia, noua investiție este așteptată de 20 de ani, iar finanțarea a fost problemă majoră.

"O investitie asteptata de 20 de ani! Lucrările pentru obiectivul de investiţii ''Penetraţie Prelungirea Ghencea – Domneşti şi Supralărgire Bulevardul Ghencea'' sunt în plină construcție! Au fost realizate, până în prezent, lucrările de excavație și zidul de sprijin de la tramvai (partea stânga proiect) iar în ceea ce priveste utilitatile, au fost deja finalizate rețeaua de apă si canalizare, precum și instalațiile de apă potabilă și gaz.

Infrastructura nouă de drum este realizată în proportie de 90%, urmând sa fie planificată în scurt timp și realizarea trotuarului, astfel incât în luna august sa fie posibilă redarea circulatiei pe drumul nou executat.

Important de stiut : depunem eforturi sustinute pentru a rezolva problema finantarii urmatorului tronson de exproprieri, aproximativ 10-12 milioane de lei, pentru finalizarea investitiei din Prelungirea Ghencea, atat de necesara in aceasta zona a Capitalei.

Daca si CNAIR (Ministerul Transporturilor) si-ar dinamiza partea de santier, lucrurile ar fi cu-adevarat bune!

Activitatea pe toate șantierele Capitalei se desfasoară cu respectarea masurilor sanitare.", scrie Gabriela Firea.

Etichete: firea, Ghencea, supralargire bulevard ghencea

0/1 COMENTARII
Bogdan
27 iul 12:19
+0
VOTURI
-0
Minciuni!! Bulevardul Ghencea nu a fost lărgit.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE