Supraviețuitorii din Colectiv au ridicat de la poliție obiectele pierdute în club. CE AU DESCOPERITMarți și miercuri, cei care au fost pe 30 octombrie în clubul Colectiv, dar au scăpat nevătămați, au venit la poliție să recupereze obiectele personale pierdute în noaptea tragediei. 

Supravietuitorii din Colectiv au ridicat de la politie obiectele pierdute in club. CE AU DESCOPERIT
Supraviețuitorii din Colectiv au ridicat de la poliție obiectele pierdute în club. CE AU DESCOPERIT
Foto: cancan.ro

Un bărbat care s-a prezentat la poliție pentru a-și recupera geaca pierdută în clubul Colectiv a rămas surprins când a văzut pachetul primit de la poliție: geaca era neatinsă de flăcări! Chiar si asa, omul nu vrea sa-si mai aduca aminte prin ce a trecut iar geaca l-ar impiedica sa uite: "La ce s-o port? O curat si-o arunc", a spus barbatul despre geaca recuperata, scrie cancan.ro.

Bilanțul negru al victimelor din Colectiv a ajuns la 50. Vlăduţ Roberto Andy, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a murit miercuri, în Marea Britanie, în ziua în care împlinea 19 ani, iar câteva ore înaintea lui a decedat Elena Niţu, în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic "A.D. Xenopol" din Capitală.

13 persoane au decedat weekend-ul trecut, atât în spitalele din Capitală, cât și în străinătate. Cei care și-au pierdut viața în ultimele zile sufereau de insuficiență organică sistemică.

Etichete: colectiv, incendiu, poliţie

0/1 COMENTARII
Cancan
11 Nov 19:58
+0
VOTURI
-0
"La ce s-o port? O curat si-o arunc", a spus barbatul despre geaca recuperata, scrie cancan.ro.

Pai daca vrea s-o arunce... de ce-o mai curata? De ce-a mai luat-o de la Politie in primul rand?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE